Србија

МАЈКА ПОКОЈНЕ КИКЕ ПО ПРВИ ПУТ ПРОЧИТАЛА ПОСЛЕДЊУ ПОРУКУ КОЈУ ЈЕ ДОБИЛА ОД ЋЕРКЕ! Ове речи које је Кика упутила мајци кидају душу!

Наташа Ђукић, мајка покојне јутјуберке Кристине Кике Ђукић, током гостовања у једној емисији прочитала је поруке које је добила од своје покојне ћерке.

Са великом тугом и болом у гласу, Наташа је уступила водитељу да прочита поруку коју је добила од своје покојне ћерке на свој рођендан.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Хвала ти што си се напорно трудила и што се трудиш да се сваког дана будим са осмехом на лицу. Хвала ти што си дала велику подршку мом каналу и мојим клиповима. Ти си ми највећа подршка, не заборави колико пута сам ти рекла да ћу ти вратити све оно што ти радиш за мене. Једног дана ћу те учинити најпоноснијом мамом на свету. Остало ћу написати у поруци. Срећан рођендан краљице, волим те. Ти си најбоља мама на свету – гласила је Кикина порука.

Са сузама у очима, Наташа је открила да је она често добијала од своје ћерке овакве поруке.

– Те њене емотивне поруке, има их и руком писане. Увек ми је остављала поруке, увек се трудила да ме развесели на било који начин. Од малих ногу је говорила да ћу бити поносна на њу, она ће за мене да живи увек. Без обзира што је туга огромна, сваки дан отворим неки њени клип и смејем се. Срце ми је испуњено када добијем и поруке од њених фанова, па чак и од родитеља њених фанова – рекла је Наташа у емисији „Претрес“ на Хајп телевизији.

 

Извор: Информер