Србија

МАСОВНА ТУЧА У БЛОКОВИМА! Испливао језиви снимак, ово не можете ни да замислите!

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

БЕОГРАД – Масовна туча навијача привржених клубовима два највећа фудбалска београдска ривала Црвене звезде и Партизана одиграла се ноћас у Новом Београду.

– Удри, удри! Убиј!, чује се на снимку који се већ проширио друштвеним мрежама.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

До сукоба је дошло када су навијачи Партизана играли кошарку на терену у Блоку 63 а онда су их из жбуња наводно заскочили маскирани навијачи Црвене звезде. На главама су имали капуљаче, а у рукама мотке и палице.

У инциденту је учествовало њих четрдесетак, а неколико виновника задобило је теже повреде. Међу повређенима има и деце, један младић (30) је у тешком стању и лекари Војномедицинске академије му се боре за живот. Нападнути су В. Ж. (13), М. Б. (16), О. К. (17), Н. П. (20), Н. Ж. (22) и Л. Н. (15), пише Република.

В. Н. је изјавио да су они навијачи Партизана, а да су их напали навијачи Звезде, односно да су имали црвено беле маске, а да су из Сурчина и Земуна. Наводно, он је препознао једног од нападаца М. Ч. (21).

Н. П. и Н. Ж. су са повредама главе превезени на ВМА, М. Б. на УЦ, а В. Ж. у Клинику “Тирсова”.

У КБЦ Бежанијска коса дошли П. П. (22), А. М. (23), М. Ј. (23) и Л.Л. (24). Они су лекарима рекли да су “сами пали и да се нису тукли”. Након тога, они су полицији признали да су учествовали у тучи на Новом Београду.

Наводно, навијачи Црвене звезде су се појавили држећи мотке и секире, а на рукама су имали рукавице како би сакрили трагове. Да би прикрили своје идентитете носили су и хируршке маске.

– Сви су имали беле дуксеве и беле капуљаче на главама, маске на лицу, а већина је имала огромне палице, а неки и секире – кажу комшије нападнутих младића из блокова у Новом Београду.

Нападачи су према сведочењу очевидаца побегли у року од пет минута.

– Побацали су наоколо дрвене и гумене палице и друге реквизите за напад и побегли пре доласка полиције. Било је јако пуно полиције по читавом крају и затекли су хорор сцене. Стигле су и екипе хитне помоћи да указују помоћ повређенима – прича жена из краја.

 

Извор: Курир