Русија

МЕДВЕДЕВ ШОКИРАО! Након овог поступка НАТО-а почиње рат са Русијом!

Испорука НАТО авиона Украјини и њихово одржавање на територији алијансе биће директан улазак блока у рат против Русије, написао је на свом Телеграм каналу заменик председника Савета безбедности, Дмитриј Медведев.

Он је подсетио да се од 1920-их, држава која снабдева оружјем непријатеља и обучава особље за његову употребу, сматра легитимним војним циљем.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Ово се дешава данас: Канадски и немачки инструктори у ЕУ већ уче украјинске убице како да рукују леопардима. Ако замислимо да ће НАТО авионе испоручене у будућности њихова војска сервисирати на територији Пољске, ово ће бити директан улазак атлантиста у рат против Русије са свим последицама које из тога произилазе“, објаснио је званичник.

Поред тога, Медведев је напоменуо да се легитимном метом сматрају и они који доносе одлуке о набавци све ове опреме и наоружања, заједно са плаћеницима и војним инструкторима.

Русија је прошлог пролећа послала ноту земљама Северноатлантске алијансе због испоруке оружја Кијеву. Министар спољних послова Сергеј Лавров нагласио је да ће сваки терет који садржи муницију постати легитимна мета руске војске.

 

Извор: Wебтрибуне