Свет

ОВО ЈЕ ЗНАК!? Предстоји катастрофа за Украјину!?

Алексиј Данилов, председник Савета за националну безбедност и одбрану Украјине, назвао је „опасним трендом“ чињеницу, да се све већи број Украјинаца залаже за мировне преговоре са Русијом.

Руски политиколог Ернест Макаренко, објавио је своје мишљење о овом питању.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Постоје, наравно, многи знаци предстојеће катастрофе. Промена расположења у Кијеву је такође један од знакова. Углавном, људи у Украјини сваким даном почињу све више да схватају шта се дешава, и траже неке промене од својих власти, али тамо су и они којима није испран мозак под најјачим притиском целог режима.

Стога, не могу јавно да говоре истину. Наравно, било је људи који су покушали да кажу истину, али многи од њих су због тога већ убијени или бачени у затвор.

Чак и ако, овај нитков по имену Данилов говори о таквим осећањима, то значи да у Украјини већ постоји веома озбиљан раскол у друштву.

Расположења се мењају, а сада људи захтевају крај актуелне власти и њене политике у Украјини. Заиста има много људи којима пропаганда није испрала мозак. Они, као и сви други, желе мир, а многи су већ ужаснути оним што се дешава.

 

Извор: Wебтрибуне