Свет

ПРЕМИНУО ПОЗНАТИ ГЛУМАЦ ПОСЛЕ ДУГЕ БОРБЕ! Породица одлучила да ИСКЉУЧИ АПАРАТЕ

Трагичне вести…

Том Сајзмор хитно је хоспитализован пре више од недељу дана након што је претрпео анеуризму мозга у свом дому.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Сајзмор је умро у сну и мирно у болници у Калифорнији, а с њим су у последњим тренуцима били његова два сина и брат Пол.

Глумац је био најпознатији по хит филмовима „Савинг Привате Рyан“, „Натурал Борн Киллерс“, „Блацк Хаwк Доwн“ и „Хеат“ преминуо је у 62. години, потврдио је у петак његов представник за ЦНН.

Сајзмор је умро у сну и мирно у болници у Калифорнији, а с њим су у последњим тренуцима били његова два сина и брат Пол.

– Дубоко сам ожалошћен због губитка мог великог брата Тома. Био је већи од живота. Утицао је на мене више него ико кога познајем. Био је талензован, пун љубави, могао је бескрајно да вас забавља својом духовитошћу и способношћу причања прича. Сломљен сам што је отишао и заувек ће ми недостајати – стоји у саопштењу Пола Сајзмора.

Подсетимо, пре неколико дана су надлежни стручњаци рекли да за његов опоравак нема наде и да породица глумца тренутно одлучује да ли да искључи апарате који Тома Сајзмора одржавају у животу.

– Данас су лекари обавестили његову породицу да више нема наде и препоручили одлуку о крају живота. Породица сада одлучује о крају живота, а даље саопштење биће издато у среду. Молимо приватност за његову породицу у овом тешком тренутку, а желе да се захвале свима на стотинама порука подршке и молитви које су примили. Ово је било тешко време за њих – огласио се у понедељак Томов менаџер Чарлс Лаго у саопштењу које је објавио ЦНН.

Наиме, Том Сајзмор је у недељу, 19. фебруара доживео анеуризму мозга због које је у критичном стању одмах хоспитализован.

– Од тог дана Том је остао у критичном стању, у коми и на интензивној нези – истакао је тада његов менаџер.

 

Извор: Srbija Danas