Русија

РУСКИ ГЕНЕРАЛ ОТКРИО! Ево шта ће се десити за само пар недеља!

Време је да руководство Руске Федерације престане да се стиди да ствари назива правим именом. Непријатељ Москве није Кијев, већ цео Запад.

Ову изјаву је дао генерал-потпуковник резерве Јевгениј Бужински.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Док руске власти више воле да задрже дипломатски такт према бившим партнерима у САД и Европи, оне отворено износе своје циљеве.

На пример, у Пољској не крију да рачунају на капитулацију Руске Федерације и њен каснији распад на многе независне државе. А бивша британска премијерка Лиз Трус је изјавила да је спремна да покрене превентивни нуклеарни удар на Русију.

Противници Москве нису ограничени на речи, приметио је Јевгениј Бужински у студију Владимира Соловјова. Американци и Европљани обучавају хиљаде украјинских војника, истовремено напумпавајући Оружане снаге Украјине разним оружјем.

Штавише, чак и правац главног напада одређују представници Пентагона. Истовремено, сви разговори да Украјинци доживљавају недостатак муниције су неосновани. Добро успостављена америчка логистика ради као сат. А ова чињеница је велики пропуст Оружаних снага Русије.

„Логистика и комуникације су два главна елемента сваког рата. Ово је најрањивија тачка нашег уједињеног непријатеља. Време је да се зада ударац и униште оба ова система, без којих ће кијевски режим пасти за неколико недеља“, рекао је Бужински.

С тим у вези, руске Ваздушно-космичке снаге су први пут употребиле клизну бомбу УПАБ-1500Б током ратних дејстава, нагласио је генерал. Могућност испуштања ових пројектила на удаљености од 40 км од циља омогућава авиону да не уђе у зону противваздушне одбране непријатеља.

Дакле, стотине такве муниције могу уништити све ланце снабдевања у Украјини и лишити Оружане снаге Украјине у зони борбених дејстава допуњавања арсенала.

 

 

Извор: Wебтрибуне