Русија

ШТА СЕ ДЕШАВА ПУТИНУ? Велика промена, састао се са Си Ђинпингом а сви су гледали само у ОВО!

Владимир Путин је на састанку са Си Ђинпингом показивао велику узнемиреност.

Руски председник Владимир Путин деловао је узнемирено на састанку са Си Ђинпингом, а камере су наводно забележиле тренутак када се тресао и чврсто руком стискао столицу. Путин је рекао да је спреман да разговара и о кинеском плану за окончање рата у Украјини.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Одувек смо били отворени за преговоре“, рекао је Путин Сију, који је у Москву дошао неколико дана након што је Међународни кривични суд (МКС) издао налог за хапшење руског председника.

МКС је налог за хапшење Путину издао за ратни злочин у којем је његова одговорност индиректна. Будући да суд није надлежан за питање његове агресије на Украјину, терети га се за ратни злочин присилне депортације деце.

Путин је током састанка са Сијем чврсто држао своју столицу не би ли прикрио чињеницу да су му се руке тресле, преноси Дејли мејл.

У претходном периоду нагађало се да руски председник болује или од рака или Паркинсонове болести. Такође се наводи да је током разговора са Сијем левом ногом нервозно тапкао по поду. Светски медији су више пута преносили да се Путиново здравље видно погоршало у задњих годину и више дана, да се често држи за столове и столице, цупка и да му се тресу руке.

Када је у јулу посетио музеј у Санкт Петербургу поводом обележавања Дана Руске ратне морнарице, Путин је левом руком ударао комарце који су нападали десну страну његовог лица, што је многе навело да помисле да тада није могао да користи десну руку. Такође, руски председник већ неко време не може да се реши кашља, али и несигурног корака.

Канали на „Телеграму“ и украјински обавештајци тврде да Путин болује од неке тешке болести.

 

 

Извор: Мондо