Свет

УЖАС! Познати репер Коста (27) се само срушио усред наступа и преминуо (ВИДЕО)

Напустио нас је прерано!

Популарни репер Коста Тич из Јужноафричке Републике, изгубио је живот у помало бизарним околностима, насред бине пред запрепашћеном публиком током своје последње песме.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Овај 27-годишњак, чије је право име било Константинос Тсобаноглу, преминуо је у болници након што се спотакао, иако је изгледао као да је изгубио свест током наступа.

Узнемирујући снимак, који је МаилОнлине одлучио да не објави у потпуности, приказује уметника како се спотакао и склонио од гомиле пре него што је завршио песму. Усхићени аплауз затим избио је из публике док је репер завршио свој сет, а други човек на бини говори фановима да „дигну руке“.

Али скоро истог тренутка након што су букнули узвици гомиле, он је деловао несигурно на ногама пре него што се срушио на под.

У публици су наставили да навијају док му је шокирано особље обезбеђења и чланови посаде притрчало у помоћ.

Костина породица је сада потврдила његову смрт у изјави у којој су се захвалили његовим фановима на подршци.

– Смрт је трагично покуцала на наша врата. Отимајући нам нашег вољеног сина, брата и унука. Са дубоким болом морамо да признамо његову смрт у овом тренутку – рекли су.

VW Golf 5 1.9TDI GT Sport 4Motion

– Као породица суочавамо се са тешким периодом јер покушавамо да схватимо шта нас је снашло и тражимо да нам приуштимо време и простор да се саберемо – додала је породица.

VW Golf 6 1.6 TDI

Извор: Srbija Danas/Србија јавља

Ознаке