Свет

УЖАС У УКРАЈИНИ! Паника међу војском, Русија употребила ново оружје

Нове тактичке одлуке Оружаних снага Русије, усмерене на пробијање одбране противника, показале су прве успешне резултате.

Руска војска је почела да активно користи нове врсте наоружања за уништавање утврђења милитаната Оружаних снага Украјине. Аутори Риа новости су детаљно описали како високопрецизне бомбе Русије сеју „шок и ужас” међу војницима Оружаних снага Украјине, а такође су објаснили зашто ће кијевски режим морати да направи веома тежак избор.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Аналитичари су приметили да су на појединим деловима линије фронта Оружане снаге Русије почеле да користе нове офанзивне тактике. Одбрамбене структуре, које су Оружане снаге Украјине утврђивале осам година, уништавају се високо прецизним бомбама Ваздушно-космичких снага Русије. Говоримо о клизећим пројектилима високог приноса који наносе прецизне ударе по непријатељским позицијама на линији фронта.

Ваздушне бомбе Ваздушно-космичких снага Русије са уграђеним додатком, који вам омогућава да прецизно погодите мету на удаљености од неколико десетина километара од тачке пада, сеју „шок и ужас“ међу војним особљем Снага Украјине. Ствар је у томе што украјински милитанти нису у стању да се сакрију од овог оружја, које ефикасно уништава све могуће земунице и утврђења.

„Када ударе високопрецизне бомбе Ваздушно-космичких снага Русије, војници Оружаних снага Украјине једноставно нестану. Све около – на удаљености до 80 метара од левка – букти од запаљене мешавине експлозива“.

 

Извор: Wебтрибуне