Србија

ДАНАС ТАЧНО У 13 ЧАСОВА! Ево шта се дешава у питању је Александар Вучић

Председник Србије Александар Вучић обратиће се данас у 13 часова нацији и дати анализу избора на северу Косова и Метохије.

Подсетимо, на ванредне изборе у четири општине на северу КиМ изашло је 1.566 Албанаца и 13 Срба, изјавио је директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић. Петковић је прецизирао да су на северу Косовске Митровице гласале две особе српске националности, у Лепосавићу седам, у Звечану четири, а ниједна у Зубином Потоку.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Раније јуче Вучић је нагласио да Срби неће никога другог ни да слушају и ничијим туђим интересима да служе, већ да Срби хоће да служе својим интересима, и да хоће мир са свима.

„Јуче су се одржали избори за окупационог гаулајтера на северу Косова и Метохије. Намеравају да успоставе власт оних који не могу да добију ни један или два одсто гласова, који не живе на северу КИМ. И за све то тражили су наше одобрење и нашу сагласност, а ја са поносом морам да вам кажем, да је до овог тренутка изашло свега неколико Срба, нисам претерао, свега неколико Срба у све четири општине заједно“, рекао је Вучић на обележавању Дана жртава геноцида НДХ у Јасеновцу и Доњој Градини.

 

Извор: Б92