Свет

ХОРОР! Мајка убила две ћерке на спавању

Власти су саопштиле да је мајка планирала да убије своје ћерке, а затим да се убије након што је купила пиштољ 27. јула.

Мама која је дала својим двема ћеркама таблетама за спавање и упуцала их у њиховим креветима мораће да проведе 78 година у затвору , а највероватније ће умрети иза решетака.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Вероника Јангблад (37) из Вирџиније, САД, осуђена је по две тачке оптужнице за првостепено убиство и две тачке за употребу ватреног оружја након убиства 15-годишње Шерон Кастро и петогодишње Бруклин Јангблод у њиховом стану у августу 2018.

Мајка је убила своје ћерке након свађе са бившим мужем Роналдом Јангблодом због забринутости да ће се њена петогодишња ћерка преселити у Мисури са њим.

Власти су саопштиле да је мајка планирала да убије своје ћерке, а затим да се убије након што је купила пиштољ 27. јула.

Она је дала ћеркама таблета за спавање, пре него што је 5. августа убила обе девојчице у њиховим креветима.

Њена 15-годишња ћерка, која је погођена једном у леђа и једном у груди, позвала је полицију да пријави пуцњаву, али је трагично умрла у болници само неколико сати касније.

Мама је приведена 6. августа 2018. без права на кауцију. Полицајци су јој одузели пиштољ након што је ухапшена.

Јангблод се изјаснила да није крива играјући на карту неурачунљивости, али је порота одбацила одбрану након што је мајка одлучила да им да табелете за спавање пре злочина.

Она ће служити по 36 година за свако убиство када буде званично осуђена 22. септембра.

 

 

 

 

 

 

Извор: The Mirror/Sd.rs