Свет

ЈЕЗИВ ЗЛОЧИН! Дечак (11) силовао девојчицу (11) због злочина ухапшен

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Брутално силовање и убиство 11-годишње девојчице Лене које је шокирало Немачку добило је епилог. Због овог монструозног злочина ухапшне је нико други до 11-годишњи дечак.

Полиција је од 27. марта интензивно трагала за убицом, надајући се да ће расветлити страшан злочин. Како јавља „Билд“, случај је данас решен.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Лена и њен другар кренули су у суботу 25. марта, око 17 сати, у биоскоп, али су успут застали у градском парку како би нахранили патке. Онда је Лена изненада нестала.

Беживотно тело девојчице убрзо је пронађено у јавној гаражи, свега 500 метара од куће где је живела. Била је полугола и лежала је у локви крви.

Шта се од тада дешавало и даље је обавијено велом тајне, пошто немачка полиција због старости осумњиченог и жртве није саопштила детаље. Ипак, како „Билд“ сазнаје, осумњичени дечак је живео у Центру за заштиту деце и омладине Светог Јосифа у Вунзиделу, као и његова браћа и сестре.

Дечак се, као јавља немачки лист, одао након што је жртва пронађена прошлог уторка око 8.45 часова.

„Осец́ао се изузетно лоше“, рекла је особа упозната са дешавањима у католичком дому за децу и омладину. „Једва је реаговао.“

Када су упоређени трагови ДНК са тела девојчице са дечаковим узорком пљувачке дошло је до поклапања.

Осумњичени дечак и његва браћа и сестре, како наводи „Билд“, имају „тешку породичну историју“.

Након поклапања ДНК, дечак је „превентивно“ смештен у безбедну установу. Његов 15-годишњи брат је измештен изван центра, а надлежни не желе да открију шта је са другим братом.

Једанаестогодишњак, који је тренутно осумњичен да је починио кривично дело, не суочава се са кривичним последицама јер с обзиром на старост није кривично одговоран.

„Његова заштита је тренутно главни приоритет“, речено је „Билду“.

 

Извор: Курир