Свет

ПОЗНАТИ ГЛУМАЦ ПРОНАЂЕН МРТАВ: Тело пронађено закопано у дворишту са везаним рукама (ВИДЕО)

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Бразилски глумац Џеферсон Мачадо (44) који је нестао пре скоро пет месеци пронађен је закопан испред једне куће у Рио де Жанеиру.

Вест да је глумац пронађен мртав објавила је породична пријатељица на његовом налогу на друштвеним мрежама.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Са великим жаљењем вас обавештавамо да је Џеф пронађен мртав – написала је у срцепарајућем посту Синтија Хилсендегер.

Полиција је саопштила да је тело глумца пронађено везано и угурано у дрвени сандук који је потом закопан два метра испод земље у дворишту једне приватне куће у насељу Кампо Гранде. Идентификован је на основу отисака прстију.

– Руке су му биле везане иза главе – рекао је породични адвокат и нагласио да је глумцу била омотана жица око врата што указује на то да је вероватно задављен.

Адвокат је додао да је тело испрскано неком хемикалијом како се не би осећао непријатан мирис распадања.

На снимцима се види да је ковчег откопала и извукла екипа од девет људи која је најпре бушилицом морала да разбије бетонски под.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Cintia Hilsendeger (@cintiahilsendeger)

Полиција у Бразилу трага за човеком који је изнајмио некретнину.

Неидентификовани осумњичени, који је наводно познавао Мачада, последњи пут је виђен како улази у кућу пре око месец дана.

– Џеферсона су хладно и брутално убили завидни и зли људи – написала је Хилсендегер на глумчевом Инстаграм налогу.

Проналазак тела значи и крај саге која је почела након што је Мачадо, који је иначе родом из Рија, нестао у јануару, а полиција је саопштила да је последњи пут примећен у Кампо Грандеу.

Мачадова породица је сазнала за његов нестанак тек након што их је једна невладина организација обавестила да је његових осам паса данима само у кући. Током наредних месеци, међутим, породица је примала поруке од некога за кога су сумњали да се лажно представља као глумац.

Мачадова мајка Марија дас Дорес рекла је да јој је преписка била сумњива јер је била пуна правописних грешака и није јој деловало да се дописује са својим сином. Такође је престала да прима позиве од њега, а особа која јој се представљала као Мачадо је то објашњавао тиме што муе је телефон пао у тоалету.

Породица је постала све забринутија након што је приметила да је Мачадоова лозинка за клауд промењена и да му је функција праћења локације онемогућена.

Мачадо је почео да глуми 1997. године и познат је по ролама у сапуницама.

Извор: Курир.рс/Дејли мејл