Свет

ЈЕЗИВЕ ТВРДЊЕ РУСКОГ АСТРОЛОГА: Ни не слутите шта вам се спрема, на овај ДАТУМ ће се десити права НЕСРЕЋА

Криза се неће завршити пре 2025. године, али ће ући у стабилну фазу. Неће сви бити срећни, то једноставно није могуће. Биће напетости, али и даље имамо стабилан мир“, тврди познати Рус

Несрећни датуми у 2023. према руском астрологу Михаилу Левину – ово је када треба избегавати планирање важних личних, породичних и професионалних догађаја.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Руски астролог Михаил Левин најављује који ће бити опасни периоди током ове године када треба бити посебно опрезан. Током ове године, три доноси више баланса. Проблеми се неће завршити преко ноћи.

Конфликти ће се наставити у многим аспектима живота, али ће се полако смиривати до средине године. У јесен се можемо надати још дужим, мирнијим периодима.

Левин каже да тада нема потребе да се планирају велики догађаји. Постоје још четири кратке, али важне фазе неповољног астролошког уређења:

од 24. до 28. јуна

од 7. до 10. октобра

од 10. до 13. новембра и

од 17. до 23. децембра.

„Криза се неће завршити пре 2025. године, али ће ући у стабилну фазу. Неће сви бити срећни, то једноставно није могуће. Биће напетости, али и даље имамо стабилан мир“, тврди познати Рус.

Извор: Ало