Србија

НАПАДНУТА ДЕЦА НА КАЛЕМЕГДАНУ: Старији мушкарац почео да туче децу која продају сокове за џепарац (ВИДЕО)

Фото: Твитер принтскрин

„Деца су нам златна, какви су одрасли“, реченица је која би могла да опише шокантну и срамотну сцену која се недавно одиграла на Калемегдану, када је старији мушкарац физички насрнуо на дечака и то због – лимунаде.

Наиме, на Твитер профилу „дсдс_567“ појавио се видео у ком се може видети срамотан потез старијег мушкарца, када је, након краће препирке, физички напао дечака који је заједно са својим другом продавао цеђени сок и на тај начин му правио „конкуренцију“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Деца су за време распуста само цедила сокове и изашла да зараде за џепарац, да би их човек 50+ година напао. Дете је избезумљено и толико нападнуто да је приликом човековог насиља остао без патике… Човек је насред Калемегдана физички напао дете и ударио га неколико пута јер два малолетна дечака продају сокове и тиме праве конкуренцију њему који има штанд. Заводи ред и каже како је Калемегдан његов. Већина људи је само гледала. Пазите своју децу!“, објаснила је у видео снимку девојка која је целу ситуацију и снимала.

„Па шта ако су малолетни“

Након што је, снимајући видео девојка пар пута скренула пажњу човеку да пусти дете, да је малолетно и да ће звати полицију, он јој је одговорио:

„Па шта ако је малолетно, продужи својим путем. Продаје ту сокове, а продајем и ја. Ја га не малтретирам, оно мене малтретира“, рекао је старији мушкарац.

Двојица дечака, видно узнемирена, како се може чути у видеу, објаснили су да им је првобитно старији мушкарац рекао да се склоне, што су и урадили, међутим и тада су му сметали.

„Рекао је да се склонимо, што смо и урадили и онда смо дошли овде на клупицу и то му је сметало. Њему нисмо ништа урадили лоше, он је мене ударио по глави. Сад сам звао маму, рекла је да зовете полицију“, рекао је један дечак кроз дрхтав глас.

За сада нема одговора да ли је полиција предузела неке кораке и привела мушкарца који је насрнуо на дечаке.

Извор: Блиц