Православље

МОЛИТВА КОЈА РЕШАВА СВЕ ПРОБЛЕМЕ: Обратите пажњу, ВАЖНО је да је изговорите на ОВАЈ НАЧИН!

Фото: Pixabay.com

Без истинске вере, нема ни напретка. Ако желите да вам се жеље остваре, препустите се овој молитви. Ствари се најбоље одвијају када сам отворена и понизна; када предам све што јесам, желим и имам, када допустим Божанској милости да тече кроз мене.

Уколико то успем да учиним, мој посао се одвија неометано, моје тело се исцељује, моји односи се продубљују и тачно знам шта морам да учиним и где ићи у сваком тренутку. Божанска милост која делује кроз мене не делује само за моју добробит, она такође делује за добробит свих. Уколико се могу отворити и следити ту инспирацију, све што радим усклађено је с највишом сврхом и ништа друго не пружа тако добар осећај. Ово су молитве које цело време изговарам, те примењујем за разне ситуације.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Молим те, искористити ме.“
Ова молитва је изврстан подсетник да магија увек жели да ради кроз нас и помоћу нас изводи чуда. Што више се предамо овом вођству, више исцељивања и магије ћемо видети у нашим животима! Пословне прилике, бесплатне ствари, лепе речи и много других ствари појављиваће се ниоткуда, само ако допустимо да будемо вођени.

„Ово, или нешто боље“
Понекад ми јако желимо нешто и желимо да се то реализује на одређен начин. Ова молитва нас подсећа да никада не можемо бити свесни свих могућности које нас чекају. Понекад нисмо свесни како не би били задовољни с оним што желимо и да ће уместо тога нешто још пуно боље доћи у наше животе. То је нејвероатно ослобађајуће. Не морамо све знати. Само требамо остати отворени и прихватити како можемо имати нешто боље од оног што желимо.

„Нека ово буде за највише добро свих“
Ми се не можемо осећати добро када добијамо нешто добро на штету неког другог. Истинска магија укључује све. Здравији и срећнији ви – здравији и срећнији ваши пријатељи, значи здравија заједница у целини, значи ефект валова здравља и среће у свим смеровима. Ова молитва осигурава да оно што стварате у вашем животу користи свима и да сте моћна сила добра. Можете бити сигурни да је оно што чините и тако постајете дар свима.

„Сав сам Твој“
Сви моји таленти, сва моја стручност, сва моја мудрост, сви моји снови, сва моја очекивања – све је твоје. Када се у потпуности предамо, ми допуштамо да нам се живот прожме магијом и да наш живот неометано тече. Понекад се бојимо идеје препуштања наших финансија или нашег брака, али нисмо се заиста отворили милости све док не предамо све.
Када нудимо све више и више и више онога што имамо, више чаролије ће доћи у наш живот.

„Предајем се Теби. Молим те помози ми. Молим те трансформиши ово.“
Понекад се ништа не одвија како треба. То је заправо савршено јер се можемо предати Божанској милости.Без обзира с којим проблемима се суочавате у животу и без обзира на грешке које сте починили, све то може бити трансформирано и исцељено.

„Ја сам отворен. Молим те, делуј преко мене. „
Ова молитва нас подсећа – што се више отворимо, више милости можемо примити. Сваки пут када сте повређени, изреците ову молитву и одмах ћете осетити њену чаролију. Свака невоља или препрека је прилика да се отворимо и будемо понизнији. Ако то можемо прихватити, постајемо непобедиви.

„Шта је лек?“
Постоји лек у свему. Кључ његова проналажења је одолети потреби „схватити га“ или „доћи до њега промишљањем“, јер би то било аналогно стварању приче како би се боље осећали у тој ситуцији. Уколико стварно желимо знати како лек изгледа, морамо бити отворени према одговору, без обзира на који начин он дође до нас, без тога да опсесивно размишљамо о томе превише, већ да га једноставно примимо.

„Хвала.“
Ова молитва је савршена за сваку ситуацију, пријатну или непријатну. Када кажемо „хвала“, то је као да кажемо: „Ја прихватам овај изазов, отворићу се још више више, тако да ме можеш користити за највише добро свих нас.“ Када изговорите ту молитву значи да прихватам све што вам се догађа и то користите на најбољи могући начин. Пре него што изговорим молитву, затворим очи, окренем своје лице и дланове према небу.

Затим изговорим молитву и чекам одговор. Понекад је одговор сунчев зрак или дрхтај низ леђа. Понекад се моје срце још мало више отвори и то ми показује да је моја молитва услишана.

 

Фото: Pixabay.com

Извор: Kurir.rs