Србија

Прогноза! ДАНАС СМЕНА СУНЦА И ОБЛАКА АЛИ СЕ ВРУЋИНЕ БРЗО ВРАЋАЈУ! Ево шта нас чека

У Србији ће данас бити променљиво облачно време, са температуром до 31 степени, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

На северу и западу суво, а у осталим крајевима локална појава слабе кише. После подне престанак падавина. Ветар слаб и умерен северозападни, на истоку повремено и јак. Најнижа температура од 16 до 21, највиша од 26 до 31 колико ће бити у Неготину.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У Београду данас променљиво облачно са дужим сунчаним интервалима и мало свежије. Ветар умерен, северозападни. Најнижа температура око 19, а највиша око 28 степени.

У Нишу у понедељак мања врућина и пријатније време уз сунчане периоде и мало облака. Ветар слаб северозападни. Притисак око нормале. Минимална температура 18°Ц, а максимална 29°Ц. Увече суво. Температура у 22х 23°Ц.

У Ужичком региону у понедељак неколико степени нижа и пријатнија температура уз сунчане периоде и мало облака. Ветар слаб северни и северозападни. Притисак око нормале. Минимална јутарња температура од 15°Ц до 17°Ц, а максимална од 28°Ц до 30°Ц. Увече суво. На Златибору и Тари сунчани интервали и највише око 24°Ц на 1000 мнв.

У Војводини у понедељак неколико степени нижа и пријатнија температура уз сунчане периоде и мало облака. Ветар слаб до умерен северозападни. Притисак око нормале. Минимална јутарња температура од 15°Ц до 17°Ц, а максимална од 28°Ц до 30°Ц. Увече суво. Температура у 22х од 21°Ц до 23°Ц.

У Новом Саду у понедељак без врућине уз сунчане периоде и мало облака. Ветар слаб до умерен северозападни. Притисак око нормале. Минимална температура 17°Ц, а максимална 29°Ц. Увече суво. Температура у 22х 22°Ц.

У Суботици у понедељак без врућине уз сунчане периоде и мало облака. Ветар слаб до умерен северозападни. Притисак око нормале. Минимална температура 17°Ц, а максимална 30°Ц. Увече суво. Температура у 22х 21°Ц.

Време наредних дана

У уторак претежно сунчано уз слаб дневни развој облака и топлије него у понедељак. Ветар слаб јужни и југоисточни. Притисак мало испод нормале. Минимална јутарња температура од 14°Ц до 19°Ц, а максимална од 32°Ц до 35°Ц. Увече суво. Температура у 22х од 21°Ц до 27°Ц.

У среду у северним и централним пределима пролазно освежење са краткотрајном кишом и локалним пљусковима. У четвртак и петак сунчано и врућина уз температуре око или мало изнад 35°Ц. За наредни викенд би наступило освежење са пљусковима и могућим локалним непогодама, према данашњој прогнози.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс

Ознаке