Свет

ТРАГИЧАН КРАЈ ПОТРАГЕ: Пронађена је

Фото: Pixabay.com
Pixabay.com

Тинејџерка из Калифорније нађена је мртва након „насумичног напада“, а полиција је рекла да је ухапсила осумњиченог за убиство 19-годишње Андрее Васкез.

Њено тело је нађено у парку код Булевара Алесандро у Морено Валију, Калифорнија, у уторак око 11.50 ујутро по локалном времену.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Осумњичени, идентификован као 20-годишњи Габријел Еспарза из Витира, ухапшен је без опирања на свом радном месту у Лејквуду. Он је оптужен за убиство и отмицу и у притвору је без кауције, пренео је „Дејли мејл“.

„Насумични напад“

Полиција је рекла да је нађено оружје којим је почињен злочин, као и Еспарзино возило, бели камион „тојота такома“. Власти су рекле да делује да је осумњичени напао Андреу и њеног дечка у „насумичном нападу“ у парку Пен.

– Делује да не постоји веза између оптуженог нападача и жртве – рекао је НБЦ-у званичник полиције Витира Томас Метсон.

„Дечко побегао а кад се вратио затекао је само крв, девојке није било“

Пуцњава се догодила у подручју паркинга парка Пен недуго иза поноћи у недељу.

„Одрасли мушки сведок известио је да је, док је био у парку у друштву одрасле женске особе, наоружани осумњичени пришао њиховом возилу и запуцао у њиховом правцу“, навела је полиција у саопштењу.

„Исти сведок је рекао полицији да је истрчао из аутомобила а кад се вратио нашао је крв, док Васкезове није било“.

„Била је анђео“

Породица и пријатељи молили су се за њен безбедан повратак. Сестра жртве Едлин Васкез рекла је за „АБЦ7“ да је тај сведок био Андреин дечко, који је побегао кад им је нападач пришао.

– Моја сестра је отета у тренутку кад се он окренуо да нађе помоћ – рекла је Едлин.

Андреа је похађала колеџ Фулертон и радила у тржном центру у Серитосу. Њена тетка Вероника Бекера рекла је за КТЛА да је породица девастирана њеном смрћу.

– Била је анђео – рекла је она.

Извор: Блиц

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ