Србија

БАЧЕНА БОМБА НА КУЋУ ЈЕЛЕНЕ ТИНСКЕ

Фото: Твитер принтскрин

Бивша балерина, глумица и водитељка Јелена Тинска суочила се са великим шоком, када јој је током наизглед мирне ноћи бачена у двориште експлозивна направа.

Да ситуација буде још бизарнија, ово се десило чак два пута.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ми смо пред две године купили кућу у Дебељачи. Ја сам борац за права животиња и врло често ја пишем јавно своје примедбе које се односе на заштиту животиња. Скоро се овде десио једа инцидент, неко је једној малој куци открио реп и ја сам наравно звала ветеринара. Ја већ неко време сумњам на једну особу. Може се рећи да сметам осталим становницима из општине, јер имам другачије погледе на свет – почела је Јелена излагање за „Курир“, па наставила:

– Бацили су ми у двориште ручно израђену експлозивну направу и искрено сумњам на једног починиоца. Овде увече не може да се живи од ватромета и петарди. Ја сам седела кући и гледала филм с унуцима и улетело је нешто страшно у двориште. Од велике траве нисмо могли видети шта је у питању. Да је направа била бачена само мало више ка вешу, који се сушио у дворишту, цела кућа би се запалила. Два дана касније су ми опет бацили направу и онда сам позвала полицију. Рекли су да ће све пренети тужиоцу и да ће од сада патролирати њихова екипа, од тада се нису дешавале овакве ситуација. Искрено се надам да ће пронаћи починиоца.

Извор: Блиц