Србија

ВУЧИЋ СЕ ОГЛАСИО

Председник Србије Александар Вучић казао је данас да је прочитао писмо странака бившег режима у ком се захтева расписивање избора, у року од четири месеца.

Како је казао Вучић, то значи да би они били 2. марта.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Прочитао сам писмо странака бившег режима. Они, у ствари, кажу да избори морају да буду расписани до краја децембра, што значи да би избори морали да буду 2. марта, колико сам разумео“, казао је председник Србије Александар Вучић.

Вучић је додао да ће опозиционе странке добити и задовољавајући одговор. али да му није јасно шта су досад чекали, и зашто то нису одмах тражили.

„Можда буде и пре, видећу. Само не знам шта су до сада радили. Донећемо одлуку, биће задовољни одлуком, али се плашим да ће бити незадовољни својим народом“, рекао је Вучић.

Подсетимо, Вучић се јуче у Скопљу осврнуо на захтев опозиције о одржавању избора, рекавши да је чуо да му је „достављено неко писмено“.

„Прочитаћу га кад се вратим. Они су после 4 месеца променили мишљење. Претили су ми уколико бих расписао изборе. Сваког дана су ми говорили да неће бити избора и да ће бити на улицама, да ћу се суочити са гневом народа. Променили су мишљење после 4 месеца. Да ли су ишли код неког у амбасаду на ручак, ишли на доручак или снек… Не знам, али су се одједном појавили са другачијим мишљењем“, казао је раније Вучић.

Извор: Б92

Ознаке