Свет

ЗАПАД ШПИЈУНИРАО РУСКЕ БОМБАРДЕРЕ, ПА ОСТАО У ШОКУ: Ово пркоси законима геометрије

Западна корпорација САТИМ Инц. је проницљиво открила аномалне трансформације у САР потписима бомбардера ТУ-95 и ТУ-160.

Они су то учинили користећи Умбра САР снимке добијене из војне базе Енгелс-2 у Русији.

Шта је УМБРА?

Умбра је сазвежђе малих сателита дизајнираних да марљиво прикупљају сложене податке са површине Земље. Они користе револуционарни механизам радара са синтетичким отвором, напредну технологију, која им даје могуц́ност да снимају слике без утицаја временских услова на циљаном географском локалитету.

Рефлексије сигнала, које се сусрећу током испитивања, манифестују карактеристике које нису у складу са познатом геометријском структуром и саставом материјала својственом авиону.

Ова абнормалност може указивати на нове технике камуфлаже, уведене са главним циљем заштите ваздушних летелица од непроцењиве вредности од потенцијалне претње удара дронова.

Кључна за руске стратешке одбрамбене операције је ваздухопловна база Енгелс-2, која служи као домаћин значајног скупа огромне националне флоте стратешких бомбардера дугог домета.

У прошлости су откривени докази који упућују на усаглашене напоре Руса да прикрију праве размере различитих објеката. Претпоставља се да такви педантни напори могу имати двоструке сврхе: прво да делују као ефикасно средство одвраћања од напада које изводе беспилотне летелице, и друго, да успешно избегну ракетне системе који су опремљени софистицираним камерама за препознавање циљева.

Извор: БУЛГАРИАНМИЛИТАРY/М.С.

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

септембар 2023.
П У С Ч П С Н
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930