Свет

ГОРИ ИНТЕРНЕТ! МЕДВЕДЕВ СЕ СПРДА СА ЗЕЛЕНСКИМ И БАЈДЕНОМ: „Догодине, буразеру“!

Заменик председника Савета безбедности Русије реаговао на одлуку Џозефа Бајдена да у закону финансирања владе не укључи додатну финансијску помоћ Кијеву

Заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев шаљиво се осврнуо на одлуку америчког председника Џозефа Бајдена да потпише нацрт закона за финансирање владе који не укључује додатну финансијску помоћ Украјини али ни Израелу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како се у свакој шали крије мало истине, Медведев је у ствари алудирао на лажна обећања америчког политичког врха који ради једино у своју корист углавном на уштрб других.

Поделио је мим на коме Украјинац пита америчког господина са лулом у устима „Како тако? Где су паре?“, а Американац му кроз широк осмех са свим зубима одговара „Догодине, буразеру“.

Синоћ, на маргинама свечане вечере у Сан Франциску, где су се окупили лидери Азијско-пацифичке економске сарадње (АПЕЦ), Бајден је потписао нацрт закона за финансирање владе који не укључује додатну финансијску помоћ Израелу нити Украјини, саопштила је Бела кућа.

Претходно је пројекат подржао Сенат, а Представнички дом Конгреса одобрио је документ 14. новембра.

Извор: РТ

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ