Свет

Путин прави застрашујуће оружје за разарање библијских размера, вратиће Запад у камено доба! (ВИДЕО)

О новом руском наоружању, као и о супротстављању Владимира Путина Западу, говорили су у Инфо јутру инжењер Аврам Израел и председник Српске деснице Миша Вацић.

Инжењер Аврам Израел наводи да је сукоб у Украјини у разарању библијских размера, јер Руси имају најмодернија оружја која премашују сва достигнућа и да је Украјина полигон за тестирање њиховог оружја.

– Сукоб у Украјини је у разарању библијских размера, јер Руси имају најмодернија оружја која премашују сва достигнућа и Украјина је полигон за тестирање њиховог оружја, док су на Блиском истоку Израелци смислили ласерске куполе које су јако опасне и модерну – казао је Израел.

Наш саговорник додаје и да је питање да ли ће први да употреби нуклеарно наоружање Запад или Русија и да ћемо се вратити у камено доба ако се то деси, али и да Владимир Путин има снагу да 10 пута уништи Запад.

– Видели смо шта руско оружје може да уради и питање је ко ће први да удари, Запад или Русија, ако се то деси вратићемо се у камено доба. Русија покушава да смисли конвенционалније оружје од нуклераних бојевих глава, да би спасила милијарде живота, јер Путин зна да може да уништи Запад, не једном већ десет пута – закључио је Израел.

Председник Српске деснице Миша Вацић истиче да је познато Русија има највише нуклеарних глава у свету и да се НАТО посредно бори против Русије у Украјини, али да није успео да доткане руску силу.

– Познато је Русија има највише нуклеарних глава у свету. Почевши од сукоба у Сирији, где су западњаци убацили ИСИС против Башара Ел Асада, али је Путин интервенцијом Русије, уништио те терористе и спречио даље распламсавање сукоба. Свима је јасно да се НАТО посредно бори против Русије у Украјини, али нису успели да дотакну руску челичну силу – рекао је Вацић.

Вацић каже и да Русија ће са својим новим оружјем да чува међународно право и заштити слободне земље од Запада и да се супротстави Западу на најбољи начин.

– Русија покушава да све земље остану слободне и онакве какве желе да буду, а не онако како Запад и Америка желе са својим неолиберализмом и демократијом која оставља пустош иза себе. Русија ће са својим новим оружјем да чува међународно право и да се супротстави Западу на најбољи начин – тврдио је Вацић.

Извор: Информер

НАЈЧИТАНИЈЕ

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

новембар 2023.
П У С Ч П С Н
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930