Свет

СТВАРИ ЋЕ ПАДАТИ С НЕБА, НИШТА НЕЋЕ ОСТАТИ ОД АМЕРИКЕ: Језиво предвиђање новог Нострадамуса

Фото: Pixabay.com

Може доћи до потпуног уништења планете.

Бразилски видовњак Атос Саломе, којег зову нови Нострадамус, огласио се упозорењем светским лидерима да нас у наредној години чекају страшне ствари и да се она морају хитно спречити како не би дошло до потпуно уништења планете.

Овај 36-годишњак, који тврди да је предвидео пандемију коронавируса, смрт британске краљице и Трећи светски рат, поделио је са светом још језивије визије блиске будућност

Атос тврди да је у својим визијама видео страшне ствари које чекају Америку, те да ће се, како рече, пар „великих светских лидера“ ујединити како би изазвале пакао у САД, а њихов напад биће далеко разорнији од напада Ал Каиде од 11. септембра у којем је страдало скоро три хиљаде људи на три локације, а Светски трговински центар у Њујорку је тотално уништен.

„Ствари ће пасти са неба и ништа неће остати. Ово ће бити упозорење да је велики рат почео. Сад ће бити издане и нападнуте, нападачи већ дуже вријеме планирају овај напад и биће горе него 11. септембра 2001. године“, предвиђа Атос, мада се није изјаснио који град или градови ће бити погођени овим недефинисаним нападима. Он је потом допунио своје пророчанство.

„Два велика лидера стоје иза нове епизоде. Трећи светски рат долази. Нове трагедије су заказане за 2023. годину, али има епизода за 2024. или чак 2026. Видим да су месеци фебруар, април и јул 2023. обележени новим трагедијама“, појаснио је Атос.

Он каже да нема намеру да својим предвиђањима изазива страх и панику већ своје визије дели са светом као упозорење како би власти имале довољно времена да реагују и спрече језив развој догађаја.

„Не сматрам себе гатаром и сматрам да је то поређење превише претенциозно. Предвиђања су упозорење, да се не би уносио очај код становништва. Ово није разлог за очај, вец́ упозоравам да би предвиђања стигла до великих лидера и да се нешто уради да би се спречило најгоре. Они морају да деактивирају бомбу пре него што људи буду повређени“, казао је Атос.

Ово су критични месеци

Атос који је открио да има појачана чула још дванаесте године и инсистира на томе да није гатара, већ да користи свето пророчиште Кабале, езотеричну дисциплину јеврејског мистицизма. Кабала тврди он, може да чита мисли других, да води и предвиђа будућност. Научници обично покушавају да сакрију оно што знају или прикрију ово знање о људској интелигенцији, сматра Атос, који каже да ће најопаснији месеци следеће године бити фебруар, април и јул када ће се свет променити.

„Кабала каже да ће следећа трансформација бити трагична за еволуцију људског бића. А ти месеци су критични“, констатовао је бразилски видовњак.

Извор: Мондо

НАЈЧИТАНИЈЕ

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

новембар 2023.
П У С Ч П С Н
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930