Издвајамо Православље

ОВО ЈЕ НАЈМОЋНИЈИ ЗАПИС У БИБЛИЈИ: Моћна молитва од које се ТРЕСУ све нечисте силе! Читајте је СВАКИ ДАН и не плашите се!

Фото: Pixabay.com

Псалми су моћно средство за молитву – они су заправо молитве у стиху, које заузимају велики део Старог завета.

Има их укупно 150, а садрже молитве за опроштај грехова, одавање славе и поштовања Богу, као и најаву доласка Исуса Христа на земљу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Верује се да речи светих Псалама дубоко улазе у човеково срце, као и да све нечастиве силе беже од човека који стално чита и носи у срцу ове речи.

У СТРАХУ СТЕ, НЕ ЗНАТЕ КАКО ДА СЕ ОДБРАНИТЕ ОД МАГИЈЕ И ВРАЧАРА – Радите ово редовно и ДЕМОНИ ће бежати од вас…

Псалам 50 један је од најчешће помињаних, верује се и најмоћнијих, а ми вам га преносимо у целости.

Псалам 50:

„Помилуј ме, Боже, по великој милости својој, и по обиљу милосрђа свога очисти безакоње моје.

Опери ме сасвим од безакоња мога, и од греха мога очисти ме, јер ја знам безакоње своје и грех је мој стално преда мном.

Теби јединоме сагреших, и зло пред Тобом учиних, да се оправдаш у речима својим и да победиш кад ти суде. Гле, у безакоњима се зачех, и у гресима роди ме мати моја.

Јер гле, истину љубиш, и јављаш ми незнано и тајно свемудрости своје. Покропи ме исопом, и очистићу се; опери ме, и бићу бељи од снега. Дај ми да чујем радост и весеље, да се прену кости потрвене.

Одврати лице своје од грехова мојих, и сва безакоња моја очисти. Срце ми чисто саздај, Боже, и дух прав обнови у мени.

ПОУЧНА ПРИЧА: Пролазите кроз тежак период у животу? Бог то намерно ради, ево зашто!

Не одбаци ме од лица Твога, и Духа Твога Светога не одузми од мене. Дај ми радост спасења Твога, и духом владалачким учврсти ме. Научићу безаконике путевима Твојим, и непобожни ће се обратити Теби.

Избави ме од крви, Боже, Боже спасења мога; обрадоваће се језик мој правди Твојој. Господе, отвори усне моје, и уста ће моја казивати славу Твоју. Јер да си хтео жртве, принео бих; за жртве паљенице не мариш.

Жртва Богу је дух скрушен; срце скрушено и смерно Бог неће презрети. По благости својој, Господе, чини добро Сиону, нека се подигну зидови јерусалимски.

Онда ће Ти бити миле жртве правде, приноси и жртве паљенице; тада ће метати на жртвеник Твој теоце“.

 

Извор: Србија јавља / Стил.курир.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ