Свет

ШОЈГУ ПОЦРВЕНЕО ОД БЕСА: Неко ће дебело да плати за овај пропуст! (ВИДЕО)

Снимак обиласка фабрике руског министра објавио је новински сајт РБЦ, а на снимку се види како Шојгу грди руководство фабрике.

Руски министар одбране Сергеј Шојгу поручио је војним произвођачима да „престану да се зе*ебавају“ и додатно повећају производњу самоходних артиљеријских система. Шојгу је јуче посетио фабрике за производњу оружја у индустријском граду Јекатеринбургу на Уралу и рекао да Русија појачава производњу ракета противваздушне одбране након серије напада украјинских дронова на градове и енергетску инфраструктуру.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Снимак обиласка фабрике руског министра објавио је новински сајт РБЦ, а на снимку се види како Шојгу грди руководство фабрике што не производи довољно артиљерије, пише Ројтерс.

„Слушајте, престаните да се за*ебавате, момци. Почели смо са овим 2022. године. Требало је да пустите ове машине да раде пуним капацитетом 2023. године. Желео бих да у року од недељу дана добијем конкретан предлог о томе како ћемо постићи циљеве које је поставио председник Владимир Путин. Морате то да урадите јер су сва ова наређења повезана са обављањем веома специфичног посла на бојном пољу“, рекао је шефовима фабрике.

Директор је рекао да је фабрика у последње две године већ шест пута повећала производњу. Русија је пребацила одбрамбене објекте на 24-часовну производњу како би задовољила потребе својих снага у Украјини. „Руска одбрамбена индустрија ће ове године снабдевати војску са неколико пута више војне опреме него 2022. и 2023. године“, рекао је заменик министра одбране Алексеј Криворучко, а преноси Интерфакс.

Извор: Мондо

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ