Србија

ВУЧИЋ У ШОКУ: Европски парламент усвојио резолуцију о Србији

ЕВРОПСКИ парламент усвојио је срамну резолуцију о Србији.

Посланици Европског парламента у Стразбуру гласали су о резолуцији о локалним и парламентарним изборима у Србији, а којом се тражи и међународна истрага око гласања.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

За усвајање резолуције против Србије лобирала је српска опозиција, чији су представници Мариника Тепић, Павле Грбовић, Радомир Лазовић и Небојша Зеленовић боравили у Стразбуру, где су на панелу организованом у оквиру ЕП, изнели гомилу неистина на рачун председника Србије Александра Вучића и регуларности избора који су у Србији одржани 17. децембра.

Безброј неистина у нацрту резолуције

Подсетимо, за усвајање ове резолуције лобирала је српска опозиција чији су представници Мариника Тепић, Павле Грбовић, Радомир Лазовић и Небојша Зеленовић брже-боље кренули пут Брисела. У својој резолуцији коју покушавају да прогурају изнели су безброј, благо речено, неистина и искривљених чињеница.

Са друге стране, у нацрту се нигде не помиње скандал који крши сва правила нормалног света, да Србима са КиМ није било дозвољено да гласају. Европски парламент осудио је у резолуцији „несразмерну употребу полицијске силе према протестантима ради изборне преваре“

Извор: Танјуг