Свет

МЕДВЕДЕВ ПОСЛАО БРУТАЛНУ ПОРУКУ ПАРИЗУ: Било би лепо да Француска пошаље трупе у Бандерленд на гиљотину

Медведев (фото: ЈуТјуб)

Заменик председника Савета безбедности Руске Федерације Дмитриј Медведев коментарисао је наводе да би Француска могла да пошаље војнике у Украјину.

„У ствари, за добробит ствари, било би лепо да немирни Французи пошаљу пар пукова у Бандерленд. Веома је проблематично сакрити толики број војног особља, па стога питање њиховог систематског уништавања неће бити најтежи, али изузетно важан задатак“, написао је Медведев на Телеграму и наставио:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Али каква би то била корист! Са толико ковчега који ће у Француску бити допремљени из стране, далеке земље, немогуће је сакрити масовну смрт професионалних војних лица. Штавише, овде више не можете игнорисати упућивање на чињеницу да, наводно, плаћеници сами бирају своју судбину и располажу правом на живот. Ови несрећници ће постати пуноправни борци у саставу интервентног контингента.“

Медведев је нагласио да ће уништавање француских војника бити главни задатак руске војске.

„Њихово уништавање биће приоритетни и славни задатак наших Оружаних снага. Али за петлове из француског руководства ово ће бити равно гиљотини. На комаде ће их сећи љути рођаци и зли представници опозиције, којима је речено да Француска није у рату са Русијом. А за остале немирне идиоте у Европи биће добра лекција.

За цареве са највише добитних тикета!
За крај је цитирао Пушкина.

„Па пошаљи нам, Витија,
Његови огорчени синови:
За њих има места на пољима Русије,
Међу њима туђим ковчезима“ написао је Медведев стихове познатог руског књижевника.

Извор: Б92

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ