Русија

ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ: Путин враћа Руско царство а Кремљ предаје сину?

У медијима се појавила нова теорија о плановима руског лидера Владимира Путина, по којима он спрема свог “тајног” сина да буде нови руски цар.

Наиме, како пише британски Сан, Путинов тајни син зове се Иван и сада има девет година, а гласине су и да 71-годишњи руски владар планира да две ћерке, једине за које се званично каже да су његови потомци, постави за регенткиње на двору, онда када му се здравље погорша.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Даље се тврди да Путин жели да настави да влада Русијом све док његов неоткривени син Иван не напуни 18 година, када би могао да му “преда узде” Кремља, али као новом цару земље.

То би подразумевало промену руског устава – који Путин раније није имао проблема да уређује, а који налаже да председник мора да буде старији од 35 година.
Ова, како преноси британски литс, помало бизарна тврдња долази од руског адвоката, бившег посланика и политичког стручњака Марка Фејгина (52), који је својевремено представљао култни анти-Путинов панк бенд Пуси рајот.

Обраћајући се украјинском ТВ водитељу Дмитрију Гордону, који је прошле недеље испитивао Бориса Џонсона у Кијеву, рекао је да Путин има два млада сина са својом дугогодишњом партнерком гимнастичарком Алином Кабајевом (40).

Такође, рекао је да се прича и да Путин заправо има најмање шесторо деце. Има две ћерке које је добио у браку с Људмилом Путин, Марију Воринцову и Катерину Тихонову.

Два сина, наводно, има са Кабајевом, старији Иван има девет година и већ га спремају да буде нови руски владар, док млађи Владимир сада има само пет година.

Иван је, опет наводно, рођен у ексклузивној приватној клиници у Швајцарској, док је Владимир рођен у Москви 2019. године, а приликом рођења оба Путинова сина била је докторка Наталија Тибо Кондратјева.

“Сан” наводи да је та лекарка изненада умрла пре годину дана, четири дана пре него што је њена улога у наводном рођењу синова Кабајеве објављена у јавности.
Фејгин тврди да је Путинов план да освоји још један мандат на изборима који се ускоро одржавају, да би затим извршио “династички трансфер власти у тоталитарном систему“.

“Ово му је важно“, рекао је. “У наредних 12 година мора да створи услове у систему да нико осим његових наследника не може да буде на челу државе”, додао је Фејгин, истичући да је апсолутно тачно да Путин има синове са Кабајевом.

Тврди да чека да Иван напуни 18 година како би му формално предао власт. Фејгин је објаснио да би Путин због тога могао да изврши промену устава “преко ноћи“ која би омогућила рано наследство у краљевском стилу, што би омогућило тај план, јер сада стоји да онај ко је на челу Русије не сме бити млађи од 35 година.

Фејгин је затим сугерисао да је Русија превише “сексистичка“ да би Путин предао власт својим ћеркама.

Исто би важило и за његову наводну тајну ди-џеј ћерку Луизу Розову – дете за које се прича да дели са чистачицом која је постала мултимилионерка, власница банке Светлана Кривоногих (48).

Верује се да Луиза, која ове недеље пуни 21 годину, студира у западној престоници. Али Фејгин је рекао да ће његове две јавне ћерке „сигурно“ бити доведене на власт јер су му „потребне“.

Фејгин је признао да би ствари могле да крену наопако са његовом визијом Путиновог намераваног наследства Русије, што би зависило од тога да његови савезници у тајним службама остану лојални док он стари.

Извор: Б92