Србија

ВУЧИЋ СЕ ХИТНО ОБРАТИО

Александар Вучић обратио се јавности из зграде Генералног секретаријата председника Републике.

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је разговарао са представницима победничке листе “Београд не сме да стане“ и да их је замолио да размотре да се иде на нове изборе у Београду, јер морамо да негујемо демократију због себе и да не дозволимо да се понови 2008. година.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ви имате страначке органе, моја молба за вас је да размотрите оно што ћу рећи сада и оно што сам вама рекао и јуче и данас, а то је да нам се не понови 2008. година, неко ће назвати нелегитимно формирање власти, а то је био чист лоповлук када су демократе и социјалисти формирали власт, упркос споразуму који су социјалисти имали са једном другом странком – рекао је Вучић.

Он је истакао да таква врста „лоповлука“ Србији више никада није потребна.

– Знам да ви имате већину, што ћете и показати колико данас или сутра, јер верујем да ће неки од тих људи да се прикључе вашем покрету и вашој листи, али је веома важно да се иде на нове изборе, јер боље и да изгубите власт него да учествујемо у тој врсти крађе избора како је Србија видела 2008. године. То је мој савет и моја молба за вас – рекао је Вучић. Вучић је истакао да је задовољан реакцијом владе и организацијом поделе магнета и магнетних резонанци.

Извор: Srbija Danas

Ознаке