Србија

ВУЧИЋ СЕ ХИТНО ОГЛАСИО: Доносимо важну одлуку

Александар Вучић изјавио је да ће на састанку са лидерима странака владајуће коалиције бити донете важне одлуке у вези са организовањем локалних избора.

Како је рекао, биће донете одлуке и о функционисању Народне скупштине и будуће извршне власти, како би се што пре завршили сви изборни циклуси.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„И оно што вас занима, вечерас ћемо доносити одлуке. Саслушали смо све, доћи ће Дејан Ђурђевић и сви остали који се најбоље разумеју у легислативу и да видимо како и шта око свих избора. Да ту причу завршимо, да народ више не замарамо глупостима, него да можемо да се посветимо послу“, рекао је Вучић новинарима у Памбуковици.

Вучевић се састао са лидером Јединствене Србије: „Спремни смо да наставимо заједничку борбу“
Састанак ће се одржати у 18 сати на Андрићевом венцу, најављено је из Председништва. „Предстоји нам тешко време због геополитичке ситуације, у исто време ми морамо да гурамо снажно.

Никада снажније и јаче и зато је важно да што пре формирамо све органе, да завршимо све изборне циклусе и да почнемо, да се у потпуности посветимо проблемима људи и да их решимо“, нагласио је Вучић.

На састанак ће, како се очекује, доћи лидери коалиције СПС-ЈС Ивица Дачић и Драган Марковић Палма, затим први човек СДПС Расим Љајић, Милан Кркобабић из ПУПС-а, као и председник „Здраве Србије“ Милан Стаматовић и доскорашњи директор БИА и оснивач Покрета социјалиста Александар Вулин.

Извор: Танјуг

Ознаке