Свет

МЕДВЕДЕВ ЗАПРЕПАСТИО ЗЕЛЕНСКОГ: Можда је Запад донео одлуку

Медведев (фото: ЈуТјуб)

Бивши председник Русије коментарисао је јучерашње саопштење да је један пољски држављанин, у сарадњи са Москвом, планирао убиство украјинског председника

Председник Украјине Владимир Зеленски има разлога да буде уплашен, поручио је заменик председника Савета безбедности Руске Федерације Дмитриј Медведев поводом јучерашње вести да је у Пољској приведена особа због наводне сарадње са Москвом, која је требало да доведе до убиства Зеленског.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ипак, Медведев је истакао да се ту вероватно ради о томе да је Запад одлучио да смакне украјинског председника.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

„Покушај убиства главног бандеровца у Пољској? Па то је већ заиста озбиљно. Наркомански кловн има разлога да се уплаши. Сасвим је могуће да је то можда први доказ да су на Западу донели одлуку да он буде ликвидиран. Бој се, кловну!“, написао је на Телеграму Медведев.

Подсетимо, украјинска служба саопштила је да је ухватила руског агента у Пољској, за којег се сумња да је можда учествовао у планирању убиства председника Украјине. „Фајненшел тајмс“ је навео да је овај пољски држављанин наводно прикупљао податке о ситуацији на аеродрому „Жешов“ у источној Пољској који Зеленски често користи, што би могло бити искоришћено за атентат на њега.

Извор: Медији