Свет

ПРОНАЂЕНИ ДЕЛОВИ ТЕЛА УМОТАНИ У ЦЕЛОФАН: Утврђује се идентитет

Људски остаци откривени у Керсал Далеу, Салфорд, били су доњи део леђа, задњица и бутине, сви умотани у више листова целофана. Пролазник је 4. априла у 17.50 видео делове тела на видном месту у близини пешачке стазе.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У Великом Манчестеру, делови тела мушкарца старијег од 40 година пронађени су умотани у целофан у Керсал Далеу. Пронађени делови укључују доњи део леђа, задњицу и бутине, остављене на видном месту у близини пешачке стазе. Полиција је покренула опсежну истрагу, а један двадесетогодишњак је ухапшен због сумње на убиство и пуштен уз кауцију.

Истражитељи су ангажовали више од 100 полицајаца, паса трагача и научника да претраже подручје, али нису пронашли додатне делове тела.

Идентитет жртве није потврђен, али према прелиминарној ДНК анализи, вероватно је реч о мушкарцу старијем од 40 година. Полиција сада апелује на јавност за информације и сведочанства, посебно од особа које су биле у подручју Керсал Далеа 4. априла. Постоји теорија да је убица или саучесник можда стигао аутомобилом, а могуће кључне информације могу имати и деца која су се играла у том подручју.

ДЦИ Андy Наисмитх из ГМП-овог тима за велике инциденте истиче да је приоритет пружити одговоре породици жртве и апелује на све који имају информације да се јаве. Полиција такође позива све који су приметили сумњиве активности у подручју Керсал Далеа да се јаве, обећавајући анонимност путем Цриместопперса.

Извор: Srbija Danas/Миррор