Србија

ТРАГИЧНЕ ВЕСТИ: Беживотно тело испливало из језера

Одмах је позвана и Хитна помоћ, а тело је однето на обдукцију.

Бразилска звезда са друштвених мрежа и миљеник бројних тинејџера МЦ Диегун Мд доживео је трагичну смрт након што је пао у језеро Салто Гранде у држави Сао Пауло. Несрећа се догодила током снимања једног штоса за своје фанове за потребе друштвене мреже Инстаграм.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према речима локалних власти, сведоци који су били присутни током снимања покушали су да спасу МЦ Диегуна Мду, али њихови напори су били безуспешни.

Хитна помоћ је одмах позвана, али нажалост, када су ватрогасци стигли на место догађаја, могли су само да констатују његову смрт.Власти су додале да се ова несрећа тумачи као „необјашњива“ због чега ће сачекати резултате истраге и обдукције како би изашли у јавност са информацијама.

Према полицијском прелиминарном саопштењу, Сантос је снимао материјал за своје канале на друштвеним мрежама.

На Инстаграму је имао преко 140 хиљада пратилаца.

Његов брат се огласио на његовом Инстраграму и поделио ово тужну вест са фановима.

„Добро вече свима који су обожавали Дијегу. Ово говори његов брат. Данас смо примили тужну вест да је пао у језеро и да више није изронио. После сат-два његово тело је пронађено. Мој брат је мртав, желео бих да вам се свима од срца захвалим на подршку коју сте му увек пружили“, наводи се у објави.

Дијего га је много подржавао у животу и охрабривао га да следи своје снове.

Сантос је постао познат у Бразилу кроз свој музички рад. На својим каналима на друштвеним мрежама, делио је постове који су га приказивали у музичким студијима – и како уживају у ведријим странама своје славе у скупу аутомобила или док купује.

Извор: Тхе Сун