Србија

ВУЧИЋ СЕ ОГЛАСИО: Имамо план против подмуклости Запада, узвратићемо ударац

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар ВУчић говорио је о подмуклости Запада и резолуцији о геноциду у Сребреници, рекавши да Србија има план.

– Обављаћу у Њујорку консултације са слободарским народима. Бићу тамо, борићу се. Када се то заврши и ако то изгласају, онда ћемо истог дана, пошто су се 2 НАТО земље кандидовале за несталну чланицу СБ, истог трентукља ћемо се и ми кандидовати и победићемо их у свему. Јасно је да разговора и компромиса око тога више нема. Победићемо их у сваком телу међунардоних организација – рекао је председник и објаснио:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– А онда ћемо сваке године, пошто су нам на покварен начин рекли „Па нигде се не помињу Срби“, нема проблема, нигде ми нећемо поменути Немце, али подносити резолуције о извршеном геноциду на територију републике Србије и у Крагујевцу, и у Краљеву и у Јајинцима. А ко их је починио? Па ви сад закључите ко. Па ћемо следеће године у Јасеновцу. Ко их је починио? Нисмо ми то рекли, никога ми ту не нападамо, то је цивилизацијска вредност. А негде је погинуло и до 80 и 90 пута више људи него у Сребреници. Па да видим како ће то да одбију.

А како чујем, отворили су Пандорину кутију, па ће ускоро да се суоче са предлогом Резолуције о геноциду над совјетским и руском народом у Другом светском рату. Ко га је починио, не знамо. А најгоре је кад кажу, а чуо сам да се консултујете са Кинезима и са Русима, а не него ћемо с марсовцима ћемо да се консултујемо.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Ви ћете да да нам одређујете где смо починили геноцид, а ми ћемо да седнемо и да вам говоримо „баш вам хвала што сте нам такву услугу учинили, желимо да будемо део модерног света и да нам за следећу годину спремите изненађење мимо тог и то тако што ћете Куртија да примате у СЕ да би он могао да подноси тужбе.“

Извор: Новости