Србија

ЗАСТРАШУЈУЋЕ ИНФОРМАЦИЈЕ: Мала Данка је била жива након удара, а онда је један од монструма изашао из аута и урадио ово

Девојчица Данка Илић је била жива након што су је двојица радника ударила аутомобилом, а онда је један од њих изашао из кола и голим рукама удавио дете.

Двојица монструма су убила невино дете! Најновије сазнање Информера о убиству су језиве, с обзиром на то да је девојчица била жива након што су је ударили аутомобилом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Двојица радника Јавног комуналног предузећа ”Водовод” Бор С. Ј. (50) из села Лука и Д. Д. (50) из села Злот су признали извршење злочина, а оно што су урадили је застрашујуће.

– Њих двојица су били пијани. Они су се уплашили зато што су под дејством алкохола возили службени аутомобил. Девојчица је била жива када су је ударили. Један од њих је изашао из аутомобила и голим рукама задавио Данку. Она је лежала на путу и плакала, а он је без трунке савести удавио, убацио у гепек и после су је бацили на депонију – рекао је главни уредник Информера Драган Ј. Вучићевић.

Истрага криминалистичке полиције ПУ Бор указује да се све одиграло 26. марта око 13:52 часова, односно свега седам минута након што је, према пријави мајке, девојчица нестала.

Извор: Информер