Свет

ИДЕНТИФИКИАЦИЈА ЈЕ У ТОКУ: Тело несталог детета пронађено у растињу, полиција не жели да открије тачну локацију

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Тачна локација где је пронађено тело није наведена.

Немачка полиција пронашла је тело детета у Доњој Саксонији, а у току су провере да ли је у питању мали Аријан (6), који је крајем априла нестао из свог дома у Елму.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према наводима медија, тело детета је у понедељак пронађено у растињу на једној фарми, али тачна локација није наведена.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

– У овом тренутку не можемо да дајемо информације о локацији и стању тела које је пронађено. У овом тренутку није могуће сигурно рећи ко је дете чије је тело пронађено – рекли су из полиције.

Према наводима Билда, припадници полиције и чланови тима који трагају за Аријаном извршили су форензичка испитивања на месту где је пронађено тело.

Мали Аријан нестао је из свог дома 22. априла око 19.30 часова. Камере су снимиле дечака како лута улицама ка реци Осте пре 64 дана.

Полиција је недељама чешљала корито реке, али дечак није пронађен. Сумња се да је дете трагично страдало, али полиција и даље није искључила могућност да је у питању злочин.

Последње претраге обављене су 23. маја, месец дана од дечаковог нестанка. Недавно је полиција хтела да расформира тим за потрагу, али су недавно у полицији добили неколико дојава, те тим и даље ради.

Инспектори истражују наводе који су последњих дана кружили друштвеним мрежама у вези са нестанком Аријана, који болује од аутизма.

Извор: Srbija Danas

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ