Свет

КРЕМЉ ДОНОСИ ЗАСТРАШУЈУЋУ ОДЛУКУ: Ово није смело да се деси

НЕПРИХВАТЉИВЕ активности Запада покрећу питање неопходности Москве да своје документе у области нуклеарног обуздавања усклади са актуелним потребама, изјавио је заменик министра спољних послова Русије Сергеј Рјабков.

Пре него што се донесу одређене одлуке, у нашој пракси нема прелиминарног извештавања о томе какве промене се могу направити, одговорио је дипломата новинарима у Нижњем Новгороду на питање на које одредбе руске нуклеарне доктрине могу утицати могуће промене.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Једино могу да кажем да се ситуација додатно компликује. Изазови који се повећавају услед неприхватљивих активности САД и њихових НАТО савезника, усмерених на ескалацију – ван сваке сумње стављају пред нас питање како основни документи у сфери нуклеарног обуздавања могу више да се ускладе са тренутним потребама – истакао је Рјабков.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Подсетимо, председник Русије Владимир Путин изјавио је прошле недеље на Међународном економском форуму у Санкт Петербургу да је руска нуклеарна доктрина живи инструмент и да је могуће извршити измене уколико буде потребно.

Извор: Медији