Русија

ПУТИН САЗВАО ХИТАН САСТАНАК ВОЈНОГ ВРХА: Потписао је

Председник Русије Владимир Путин одржао је у уторак увече састанак са министром одбране, начелником Генералштаба и командантима војних округа, рекао је новинарима прес-секретар руског лидера Дмитриј Песков.

„Јуче, касно увече, Владимир Путин је одржао састанак којем су присуствовали министар одбране Андреј Белоусов, начелник Генералштаба Валериј Герасимов, као и команданти округа, који су и команданти група (Север, Запад, Исток, Центар). Врховни командант је обавештен о напретку специјалне војне операције, као и о плановима за наставак војних операција“, рекао је он.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

После заједничког састанка, како је појаснио Песков, председник је имао одвојене састанке са присутнима.

У међувремену, руски председник је потписао указ о промени структуре своје администрације. Интересантно је да је искључено место специјалног представника председника Руске Федерације за трговинско-економске са Украјином.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

У различитим периодима, ову функцију су обављали бивши премијер и амбасадор у Кијеву Виктор Черномирдин, бивши амбасадор у Украјини Михаил Зурабов, бивши министар просвете и науке Дмитриј Ливанов и бивши помоћник шефа државе Владислав Сурков.

Ознаке

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ