Србија

СРБИЈА ЈЕ ДОБИЛА СВОЈ ФЕЈСБУК: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Србија је коначно добила своју друштвену мрежу по називу Србсбук

Раније је било неких покушаја да се направи нешто слично, најуспешнија мрежа је била Фокус, међутим из нама непознатих разлога аутори си одустали од тог пројекта, иако је мрежа бројала око 20.000 корисника до тренутка гашења.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Србсбук има доста сличности са Фејсбуком и Инстаграмом, али ће кључна разлика како нам је сам аутор пренео бити у цензури, која је на Фејсбуку одавно присутна. Циљ друштвене мреже је повезивање свих Срба у Србији и иностранству, (наравно свако може да направи налог без обзира на националност) враћање традиционалним српским вредностима.

Када кажемо традиционалним српским вредностима, мислимо пре свега на част, поштење, јунаштво, поштовање, све оно што је наш народ красило вековима. Данас се нажалост форсирају погубне вредности за омладину, самим тим и за здраву породицу, које за циљ имају уништење исте, сведоци смо катастрофалних резултата од 2000-те године.

У медијима и на друштвеним мрежама се експонирају девојке сумњивог морала, неке од њих су славу стекле јавним прељубама, па као такве постају идоли тинејџеркама, што никако није добро за Србију. Криминалци, коцкари, прељубници се прослављају по разним ријалити програмима, па се представљају као неке моралне громаде, што је катастрофално за свест тинејџера.

Србсбук жели да све што је лоше стави на своје место на дно, а оно што је добро на врх, желимо здраву Србију и то је највећи циљ наше друштвене мреже.

На Србсбуку је строго забрањено објављивање експлицитних фотографија, насиље, голотиња, пороци, немају места на српској друштвеној мрежи.

Србсбук је тренутно доступан на Гуглу, а у плану је и апликација у зависности како се мрежа буде развијала.

Ми вам од срца препоручујемо да се региструјете на Србсбуку на линку овде.

Извор: Србија јавља

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ