Издвајамо Свет

НЕЋЕМО ЗАБОРАВИТИ, НЕЋЕМО ОПРОСТИТИ: Амерички Срби, љути због Биловог бомбардовања, коштали Хилари избора, ево како..

Разлог зашто је Хилари Клинтон изгубила! Шта се догодило у Висконсину, Мичигену и Пенсилванији.

Разлог зашто је Хилари Клинтон изгубила ове изборе је зато што је изгубила Висконсин, Мичиген и Пенсилванију. Разлог који стоји иза овог губитка без преседана се може сажети у две реченице. Нећемо заборавити. Нећемо опростити, пише “Руссиаинсидер”

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ове три државе су дом српско-америчких заједница. За већину њих, њихов традиционално демократски глас предат републиканцима је јасно одбацивање улоге Хилари Клинтон у балканском геноциду.

“Амерички Србин обично не гласа за некога, него против Бајдена, Клинтона, Мекејна, против било кога кога подржава Медлин Олбрајт, против било кога ко је бомбардовао Србију, признао Косово… Чекајте, да ли је Џорџ Буш био пријатељ Србима? Зар његова администрација није била устремљена ка томе да призна Тачијеву Картел државу 2008. године?“

 

Зар се није најгори чин етничког чишћења у 21. веку против косовских Срба у марту 2004. године догодио током његовог мандата? То је све тачно, али 2004. године је Џон Кери, његов противник, био тај који је необјашњиво обећао да ће признати Косово током кампање, иако је Косово било далеко од тога да буде приоритет спољне политике или питање у кампањи.

Џон Кери је био тај који је примио више од пола милиона долара за једно вече од албанско-америчке заједнице коју је предводио Флорин Краснићи, познати трговац оружјем, преко злогласних србомрзаца Ричарда Холбрука и Веслија Кларка. Наравно да ће Срби гласати за Керијевог противника.“

Губитак ове три државе је била освета за подршку геноцида Ослободилачке војске Косова над Србима. Ово је било јасно одбацивање династије Клинтон и Хилари Клинтон јер је она безобзирно уништила толико њихових породица.

Српско-америчко гласање на овим изборима је био први пут да жртве расног геноцида гласају за крај политичке каријере људи које сматрају одговорним. Слободан Милошевић је ослобођен од геноцида на Косову. У ствари, он је покушао да га заустави. У овом тренутку, колико год то желели, не можете га чак ни звати сероњом.

“Не само да Милошевић није одговоран за етничко чишћење које се догодило у Босни, него је он заправо говорио против њега. Хашки трибунал је истакао да је Милошевић “поновио критике и неслагање са политиком спроведеном од стране оптуженог (Караџића) и руководства босанских Срба.“ Милошевић, човек за кога су сви облици расизма били анатема, је инсистирао на томе да све етничке групе морају бити заштићене.“

 

Хилари Клинтон је била та која је спопадала тадашњег председника Била Клинтона да започне бомбардовање и подржи геноцидне терористе ОВК. “За мене, моју породицу и моје колеге Американце (Албанце) ово је више од питања спољне политике, то је лично,“ нагласила је Клинтонова. Бомбардовање је одвело жртве у руке ОВК (Ослободилачке војске Косова).

И Косово је заиста лично за Клинтонову. На овогодишњој Демократској националној конвенцији, Хилари је позвала председника Народне скупштине Косова, Кадрија Веселог, као специјалног госта. Веселом, заједно са дугогодишњим пријатељем Клинтонове, председником Косова Хашимом Тачијем, ће да се суди за злочине против човечности. Без Клинтонове у Белој кући да их штити, они ће вероватно да оду на робију због крађе органа и масовних убистава. Косово је део албанског пројекта Велика Албанија.

“Мање од недељу дана пре посете Вашингтону, албански премијер Еди Рама је рекао да би амерички републикански кандидат Доналд Трамп био претња његовој земљи и америчко-албанским билатералним односима уколико би био изабран за председника… Рама је био у суседном Косову, две земље са истом етничком албанском већином становништва, да присуствује церемонији за новог председника Хашима Тачија.“

На Косову су данас били ИСИС логори који су били постављени надајући се победи Клинтонове. Косовари (Албанци) су себи наденули репутацију белих џихадиста. Они су ултра-националисти који се регрутују и подржавају ИСИС.

 

“Ја сам оптужен да сам одсекао главу једном човеку? Нисам урадио ништа мање ни више него војници ОВК током рата. Поставио сам фотографије тих дела од стране ОВК на Фејсбук,“ цитиран је Мухаџери.

Да ли је Хилари Клинтон прекршила савезни изборни закон тиме што је свесно узела изборне донације од тих исламских радикала када је илегално да доприносе страни држављани?

Данас су емигранти који су подржавали геноцид ОВК међу групама које стоје иза протеста чији је циљ обарање избора. Лако је видети зашто.

Два приметно одсутна етничка блока у емигрантским серијама су српски-американци и украјниски-американци. Они су играли важну улогу у поразу Хилари Клинтон од Доналда Трампа. Украјински-Американци су мислили да ће Клинтонова победити након што је пљунула толико новца и медија. Они су веровали у своју причу и били задовољни у Пенсилванији.

Српски-Американци су били једина емигранска група која је стајала иза Доналда Трампа. Више од 20 других експоненцијално већих и политички моћних ултра-националистичких група су подржавали Хилари Клинтон. На овим изборима, они су били смештени у погрешним окрузима и државама.

Као што можете видети, гласање једног малог емигрантског блока може и јесте одлучило изборе. Одлучило је ове изборе. Када погледате ове три одлучујуће државе, српски глас је тај који је одлучио.

Зато што су конзервативци либерали стајали по страни кад се то десило, жртве су преузеле на себе да пронађу правни лек. Ово је мали корак ка окончању геноцида у свету који не желе да виде. Зар не мислите тако?

 

Извор: Wебтрибуне.рс