Занимљивости Издвајамо

ОВО ЈЕ ПОСЛЕДЊИ СНИМАК БЕЛОВОГ БРАТА БЛИЗАНЦА: Убијен је у сачекуши код поште у Младеновцу! (ВИДЕО)

Ово је последњи снимак Славише Прелетачевића, брата близанца Љубише Прелетачевића Белог, кандидата за председника Србије, направљен 15. августа 1995. у младеновачкој теретани.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Славиша је био локални криминалац, убијен је испред младеновачке поште септембра 1995. и до дана данашњег починиоци нису пронађени, стоји потпису испод видеа, који је постављен на Јутјуб.

Тај видео можете погледати овде.

Бели Прелетачевић открио је недавно да је покојни премијер Србије Зоран Ђинђић крстио њега и брата Славишу, а то је поткрепио и фотографијом њега док је био мали с премијером, коју је поставио на интернету.

Фото: Фејсбук

„Ђинђић је крстио и мене и мог оца, а и мог покојног брата Славишу Прелетачевића. Кумара Ђики је легенда био“, изјавио је Прелетачевић.
Наравно, Славиша Прелетачевић, као ни Бели, не постоји, већ је измишљен лик. По свему судећи, председнички кандидат је кроз овај сарказам покушао нешто друго да поручи.

Мање познат детаљ из биографије Белог Прелетачевића је и да је основао специјалну јединицу „Белови лавови“, која ће га чувати кад постане председник, о чему сведочи и овај снимак. Прелетачевић је том приликом изабрао и команданта јединица, након што је лично спаринговао с њим и уверио се у његове способности.

Извор: Курир