Здравље Издвајамо

Ево како да излечите повишен притисак и прочистите запушене артерије са две чаше овог ПРИРОДНОГ СИРУПА дневно.. (РЕЦЕПТ)

Крвни притисак је као термометар за здравље. Висок крвни притисак значи да ваше срце ради теже како би испумпало крв.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ово је опасно јер може довести до инфаркта, церебралне тромбозе или поремећаја бубрега. Из тог разлога је веома битно контролисати крвни притисак.

Многи га знају као миленијумски немачки рецепт који меша три моћна састојка:

Лимун, бели лук и ђумбир. Сваки од ових састојака је изузетно добар за здравље али њихова комбинација чини чуда.

Имамо лимун који је богат витамином Ц. Он такође има алкална својства која регулишу пХ ниво у телу.

Стари немачки рецепт за притисак и артерије:

Састојци:

бели лук – 4 главице
ђумбир – 4цм
лимун – 4 комада
вода – 2л
Начин припреме и правилно коришћење:

За почетак добро оперите лимун и ђумбир и лимун исеците на кришке. Затим ољуштите бели лук и ђумбир и сипајте све састојке у блендер. Миксујте док не добијете сједињену, течну форму.

Након тога ову мешавину улијте у лонац и загрејте је. Затим полако додавајте воду и пустите да прокључа. Након кључања оставите мешавину да се охлади и после је сипајте у флашу и ставите у фрижидер.

Када га узимати:

Обавезно пијте једну чашу овог напитка свако јутро на празан стомак, а препоручљиво је и испити једну два сата пре спавања. Са тим ће ваше артерије бити као нове за врло кратко време јер ће маст која их запушава нестати. Приметићете и како је ваш крвни притисак регулисан и стабилизован.

Запамтите да промућкате напитак пре него што почнете да уживате у његовим својствима. Ваш крвни притисак вам више неће бити проблем. Почните да узимате овај сируп и осећаћете се као нови.

 

Извор: Wебтрибуне.рс