Издвајамо Србија

УПОЗОРЕЊЕ: Дивљање миграната у Србији је само почетак онога што нам је Унија спремила!

Лидер Српске народне партије Ненад Поповић изјавио је данас да после данашњих насилних протеста миграната у самом центру Београда, међусобних туча и грубих насртаја на грађане Србије, тражи од државних органа да најхитније спроведу безбедносне мере заштите деце, жена и свих становника Србије, како се наша земља не би претворила у полигон за дивљање џихадиста.

“У маршу кроз Београд уз пратњу полиције, није било деце и жена миграната, што доказује оно на шта већ дуго упозоравам – да су више од 95 одсто миграната мушкарци и да највећи део њих има искуство терориста, криминалаца и ратника са Блиског истока”, истакао је Поповић.

Према његовим речима, ко год је до данас имао илузију да грађани Србије нису угрожени дивљачким протестима који тек могу ескалирати у експлозију насиља по читавој земљи, сада мора бити уверен у то да је на сцени спровођење плана Европске уније да Србија постане резервна домовина за десетине и стотине хиљада миграната.

“Грађанима Србије је добро познато да више од годину дана упозоравам на овакав сценарио и да тражим бескомпромисне мере у циљу заштите кључних државних и националних интереса. Данас нема важнијег задатка од безбедности сваког детета, сваке жене и сваког грађанина Србије од опасности да постану таоци миграната у рођеној земљи. Грађани Србије не смеју живети у страху, док остале земље ЕУ подижу зидове и блокирају границе”, нагласио је лидер СНП.

“Зато тражим да се одмах херметички затворе све границе, да се подигне зид на граници са Македонијом и да се сви мигранти протерају из Србије, као што би се учинило са сваким страним држављанином који је у нашу земљу ушао илегално, без икаквих докумената”, закључио је Поповић.

 

Извор:Информер