Издвајамо Србија

УПОЗОРЕЊЕ: Дивљање миграната у Србији је само почетак онога што нам је Унија спремила!

Лидер Српске народне партије Ненад Поповић изјавио је данас да после данашњих насилних протеста миграната у самом центру Београда, међусобних туча и грубих насртаја на грађане Србије, тражи од државних органа да најхитније спроведу безбедносне мере заштите деце, жена и свих становника Србије, како се наша земља не би претворила у полигон за дивљање џихадиста.

“У маршу кроз Београд уз пратњу полиције, није било деце и жена миграната, што доказује оно на шта већ дуго упозоравам – да су више од 95 одсто миграната мушкарци и да највећи део њих има искуство терориста, криминалаца и ратника са Блиског истока”, истакао је Поповић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према његовим речима, ко год је до данас имао илузију да грађани Србије нису угрожени дивљачким протестима који тек могу ескалирати у експлозију насиља по читавој земљи, сада мора бити уверен у то да је на сцени спровођење плана Европске уније да Србија постане резервна домовина за десетине и стотине хиљада миграната.

“Грађанима Србије је добро познато да више од годину дана упозоравам на овакав сценарио и да тражим бескомпромисне мере у циљу заштите кључних државних и националних интереса. Данас нема важнијег задатка од безбедности сваког детета, сваке жене и сваког грађанина Србије од опасности да постану таоци миграната у рођеној земљи. Грађани Србије не смеју живети у страху, док остале земље ЕУ подижу зидове и блокирају границе”, нагласио је лидер СНП.

“Зато тражим да се одмах херметички затворе све границе, да се подигне зид на граници са Македонијом и да се сви мигранти протерају из Србије, као што би се учинило са сваким страним држављанином који је у нашу земљу ушао илегално, без икаквих докумената”, закључио је Поповић.

 

Извор:Информер