Издвајамо Свет

БРИТАНИЈА СКАМЕЊЕНА ОД УЖАСА: Путинова нуклеарка од 6.500 км/х стиже до Британије за 13 минута и не може бити спречена!

За најновије супер оружје Владимира Путина се каже да је толико брзо да га је немогуће оборити и да ће пробити било који НАТО-ов одбрамбени ракетни систем.

Овај руски монструм долази из корпорације за тактичке ракете у земљи која је открила више детаља о новом експерименталном оружју Кремља, пише “Даилyстар”

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Невероватна брзина овог оружја значи да би могло да прелети удаљеност од 1.400 км од базе нуклеарног наоружања Русије у енклави Калињинграда до Лондона за само 13 минута.

Раније ове године је Путин тестирао хиперсоничну нуклеарну бојеву главу са ракетном експлозијом.

Супер оружје је названо Објекат 4202.

Оно је посебно дизајнирано да се нађе на врху новог руског нуклеарног убице “Сатана 2.“

 

Прве слике Сатане 2 су откривене прошлог месеца када је речено да је ово оружје у стању да избрише подручје величине Тексаса и Француске.

Верује се да ова масивна ракета носи три ХГВ бојеве главе као свој смртоносни терет за уништавање земље.

Објекат 4202 ракете распоређују своје бојеве главе које потом крстаре кроз горњу стратосферу пре него што погоде свој циљ хиперсоничном брзином.

Док се Путин опушта са новим америчким председником Доналдом Трампом, остатак НАТО-а и даље седи у страху од потенцијалног напада из Русије.

Трамп је током своје кампање напао НАТО да је “застарео“ и постоји бојазан да планира да се у потпуности повуче из савеза – остављајући Европу као лак плен за Путина.

 

НАТО се припрема за “најгори могући сценарио“ док се народи дуж руске границе панично припремају за претње од инвазије.

Јуче је Путин напустио Међународни кривични суд, шокантан потез који је изазвао страх да се можда припрема за рат.

Британски војни шефови су се хвалили да ће “бити спремни за рат за две године“ у супротстављању против опорављене суперсиле.

Даилy Стар Онлине је недавно открио најмоћније оружје којим располаже Британија уколико Европу захвати Трећи светски рат.

 

Извор: Wебтрибуне.рс