Занимљивости Издвајамо

НАСА случајно забележила најбоље НЛО виђење до сада (ВИДЕО)

Још један неидентификовани летећи објекат је ухваћен на видеу свемирских камера НАСА-е. На видео снимку се чини да мистериозни објекат – необичног дизајна у облику диска – путује ван Земљине атмосфере, што је изазвало велику расправу на друштвеним мрежама.

Шта је то? Ванземаљско возило? Свемирски отпад? Оптичка варка? Неки су уверени да је то крајњи доказ да су Земљу посетили ванземаљци, док други остају скептични и још увек неуверени у то.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Откако је снимак постављен на YоуТубе, створио је велику контроверзу међу онима који подржавају идеју да би то могао бити ванземаљски објекат, као и међу онима који су потпуно скептични по питању те теме, и у шали је речено да “НЛО-и који планирају да уђу у наш ваздушни простор треба да се региструју и да плате порез.“

Истина је да су у више наврата пуштени само делови видеа у којима се виде ови мистериозни објекти.

Међутим, чињеница да НАСА прекида своје живе преносе је оно што изазива већу сумњу међу онима који су нестрпљиви да пронађу нове доказе о постојању ванземаљског живота, НЛО-има и томе како смо сви део велике завере.

 

Један од корисника је написао на YоуТубе-у:

“Питање није “да ли је ово ванземаљска летелица?“, него заправо “Зашто НАСА није исекла или замутила овај видео као што то увек ради са другим чудним виђењима?““

По многима, у данашње време више није питање да ли су НЛО-и стварни или не.

У ствари, ако погледамо у прошлост, видећемо бројне фасцинантне изјаве бивших астронаута, војних званичника и научника о ванземаљском животу и постојању НЛО-а.

 

Ево само неколико:

“Интелигентна бића из других звезданих система су посећивала и још увек посећују нашу планету Земљу. Они се називају разним именима Посетиоци, Други, Звездани људи, ЕТ, итд… Они посећују Земљу сада; то није питање нагађања или замишљања.“ – Теодор Лодер ИИИ, доктор наука, професор на Универзитету у Њу Хемпширу.

Не можемо се бавити НЛО феноменом без помињања др Едгара Мичела, једног од најпознатијих Аполо астронаута и шестог човека који је ходао по месецу; пензионисани капетан америчке морнарице, ваздухопловни инжењер и оснивач Института за ноетичке науке (ИОНС), који је имао много тога да каже о ванземаљском животу:

“Десило се да сам ја био доволно привилегован да будем свестан чињенице да су нас посећивали на овој планети, и да је НЛО феномен стваран… Да, било је слупаних летелица, и лешева. Ми нисмо сами у свемиру; они долазе овамо већ дуже време.“

Френклин Стори Мускрејв, амерички лекар, пензионисани астронаут који је радио на пројектовању и развоју програма Скyлаб и једини астронаут који је летео у мисијама на свих пет свемирских бродова,  имао је веома занимљиве ствари да каже о животу на другим местима у космосу:

“Статистички је извесно да тамо постоје напредне цивилизације, интелигенција, облик живота. Верујем да су они толико напредни да чак обављају међузвездана путовања. Верујем да је могуће да су чак дошли овде. Логично је претпоставити да свемир мора имати неки други живот и да би они у неком тренутку могли да нас посете.“

 

Извор: Wебтрибуне.рс