Занимљивости Издвајамо

Глобална елита се припрема за светску катастрофу: Они немају план за нас, него само за себе (ВИДЕО)

Роберт Вичино, директор фирме за опстанак Вивос, шокантно тврди да глобална елита има врхунски тајни план да преживи наводну апокалипсу коју ће изазвати долазак Планете X или Нибиру.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Али план је предвиђен само за припаднике елитне класе. Остатак човечанства ће бити остављен да умре, наводи Вичино.

Елита зна да ће доћи до уништења, тврди Вичино, и заузети су припремама подземних бункера за опстанак након што су се појавили нови докази да се планета Нибиру, такође позната као Планета X, назире у свемиру.

Нибиру ће проћи кроз наш унутрашњи соларни систем у септембру 2017. године, остављајући за собом траг разарања, тврде теоретичари завере.

Глобална елита у сарадњи са светским владама, укључујући и владе САД-а и Енглеске, је недавно појачала имплементацију већ припремљених планова за завршетак изградње масивног подземног комплекса у Денверу. Комплекс је повезан са Белом кућом и зградом Капитол у Вашингтону ДЦ високо технолошким брзим железничким транспортним системом, тврди Вичино.

Тајна мрежа глобалне елите је такође завршила сличне масивне комплексе за преживљавање широм света. Комплекси, према речима Вичина, су повезани високо технолошким брзим возовима.

Масивна подземна база дубоко испод Стеновитих планина у САД се такође приводи крају.

Али Вичино тврди да припадници елитне класе обезбеђују само себе. Обичним грађанима неће бити дозвољено да се склоне у специјално опремљене објекте за преживљавање.

“Они немају план за нас, него само за себе,“ рекао је Вичино.

Он је навео недавну масовну вежбу руске цивилне заштите која је укључивала око 40 милиона грађана као доказ да се глобална елита припрема за светску катастрофу.

“Морате се запитати, зашто је Русија управо имала вежбу за 40 милиона људи?,“ рекао је он.

Према речима Вичина, америчка влада је укључена у пројекат изградње подземних бункера за преживљавање за политичку елиту, њихове породице и пријатеље, још од 1983. године.

Припреме за преживљавање ове Нибиру апокалипсе укључују изградњу највећег склоништа који се налази у Денверу, испод Стеновитих планина у Колораду. Склониште има места за само 10.000 припадника елитне класе, као што су председник, чланови Конгреса, гувернери, милијардери, познате личности и њихове колеге Новог светског поретка/Илумината.

Комплекс је повезан са Вашингтоном ДЦ, Белом кућом и Капитолом, високо технолошким, брзим подземним железничким системом, тврди Вичино.

“Они су их изградили са једном од тих џиновских бушилица које су Британци и Французи користили за копање Евротунела,“ рекао је Вичино. “Осим што су ове на нуклеарни погон и ојачале су зидове склоништа.“

“Крајем 90-их година и почетком овог века су постојале приче да су људи широм САД-а могли да чују испод својих градова нешто што је звучало као воз, из дана у дан, али нико није знао шта је то било,“ наставио је он.

Елита прикрива прави разлог за грозничави темпо изградње подземних бункера, говорећи да је то део припрема за нуклеарни догађај или Трећи светски рат. Али права сврха ових подземних конструкција је припрема за долазак Планете X, такође познате као Нибиру, тврди Вичино.

Теоретичари завере су недавно тврдили да имају нови доказ да ће дуго очекивана Планета X или Нибиру проћи кроз наш унутрашњи соларни систем у септембру 2017. године.

Када Планета X, за коју се верује да је много већа од Земља, прође кроз наш соларни систем, Земља ће бити ухваћена у њено магнетно поље. То би изазвало катастрофалну кишу метеора која би уништила градове и убила милионе људи широм света, тврди Вичино.

“Они знају да нешто долази, и ја не мислим да су изградили ова склоништа дубоко под земљом за Трећи светски рат – јер нема потребе да се иде толико дубоко,“ рекао је он. “Верујем да знају да нешто долази, епских размера, и да су то знали деценијама када је Нибиру откривен ИРАС телескопом.“

“То је било објављено, а затим потиснуто, и ни једној владиној агенцијиније било дозвољено да икада то спомене,“ закључио је он.

Али критичари су оптужили Вичина да цинично потпирује алармантну теорију завере како би промовисао свој посао, Вивос, који је специјализован за изградњу специјално опремљених подземних бункера за преживљавање.

Бункери су дизајнирани да помогну корисницима да преживе нуклеарни напад.

https://youtu.be/ABNy4ZgUX0k

Али је Вичино негирао те оптужбе.

“Ни једна влада на свету вам неће рећи о некој опасности по живот, осим ако имају решење за вас, јер ће, у супротном, изазавати хаос код народа,“ рекао је он. “Људи који мисле да је ово луда тврдња никада ништа и нису истраживали у свом животу. Лако је рећи “небо није плаво“ ако никада нисте урадили никакво истраживање о томе које је боје небо заиста.“

“Ако нисте начитани и више волите да буљите у телефон и гледате телевизију, ви сте вероватно већ ходајући зомби, али не би требало да понижавате оне људе који су одвојили време да дубоко истраже ове ствари,“ закључио је он.

Извор:Wебтрибуне.рс