Издвајамо Србија

ЛЕГИЈА СЕ ПРЕДАО ИЗ БЕСА: За све је крива љубав његовог живота, ево зашто…

Урбана прича је и да се предао полицији у бесу, због свађе с њом, кад је у бесу излетео из виле, која је касније конфискована.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Милорад Улемек Легија био је првенствено у браку са Мајом Луковић, новинарком рођеном у Канади, али је након окончања овог брака, током којег је, а и годинама касније носио њено презиме, ступио у ванбрачну везу са Александром Ивановић.

Љубав Легије и Маје Луковић се завршила њеним одласком у Канаду, након чега је Улемек отпочео заједнички живот са Александром, чијег је сина из првог брака прихватио, а са њом је касније добио и три кћерке.

Ко је Александра?

Александра је завршила Вишу школу у Београду. Била је у браку са Небојшом Ђорђевићем Шуцом, знаменитим чланом Српске добровољачке гарде Жељка Ражнатовића Аркана, који је убијен 12. октобра 1996. пред својом кућом у Земуну.

Занимљиво је да је имала две фирме, и да су обе затворене, а сада наводно живи од издавања куће на Цераку.

Била је власница агенције за обезбеђење, у којој су радили углавном бивши припадници „беретки“, а пропао јој је издавачки посао, где је углавном објављивала књиге свог невенчаног супруга.

Након што је кренуло суђење Легији, била је под полицијским обезбеђењем, заједно са децом, али се касније преселила у Француску. Писало се и да живи у луксузном Сен Тропеу, а да јој финансијски помажу Легијини кумови и пријатељи.

Постоји и занимљива теза о томе да се предао полицији због свађе са њом, а да је једном приликом замало ухапшен због ње.

 

Извор: Еспресо