Здравље Издвајамо

ДОКТОРИ МУ ДАЛИ ЈОШ ПАР МЕСЕЦИ ЖИВОТА А ОНДА СЕ ДЕСИЛО ЧУДО: Ево како да победите рак у IV фази на Вернонов начин…

Ово је заиста невероватна и инспиративна прича – доктори су му рекли да му је преостало само неколико месеци живота, а он се излечио од рака простате у четвртој фази након само неколико недеља!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ко би рекао да би нешто толико једноставно као прашак за пециво или сода бикарбона вам могло помоћи да се борите и изборите са канцером? Његово име је Вернон Џонстон и он је користио соду бикарбону и меласу као главни алат за опоравак од рака простате који је био у четвртој фази, који је чак метастазирао до костију.

Када су Вернону дијагностиковали рак простате, његов син му је рекао да мора да поради на подизању своје пХ вредности јер канцер не може да расте кад је пХ вредност висока односно алкалоидна.

Неколико недеља касније Вернон је упознао Лерија, који ће му касније препоручити цезијум хлорид за подизање пХ вредности до високог алкалоидног нивоа физичким путем.

Вернон је након тога одлучио да неће користити било какве конвенционалне третмане.  То је значило једну ствар – Вернон је одлучио да испроба алтернативну терапију. Он је наручио цезијум хлорид али се та поруџбина изгубила на путу, те је Вернон тражио друге начине да доведе своју пХ вредност у алкалоидно стање.

Након неког времена Вернон је открио моћ соде бикарбоне са јаворовим сирупом. Пошто није имао јаворов сируп у свом дому, заменио га је меласом која му је била доступна. Хтео је да што пре убије канцер, пре него што канцер убије њега.

Вернон је такође забележио своје третмане и методе у дневнику. Вернон је назвао овај третман „последњи плес са раком“. Протокол који је користио укључује добру дијету која промовише алкалоидност упоредо са минералним и витаминским суплементима и доста сунчеве светлости.

Вернон је такође практиковао вежбе дисања како би подржао додатну оксигенацију проузроковану наглим растом пХ вредности од соде бикарбоне. Анаробне канцерогене ћелије не толеришу кисеоник.

Напомена: Многи медицински стручњаци широм света наводе да канцерогене ћелије опстају од ферментисаног шећера, а не од кисеоника.

Из тог разлога је потребно користити јаворов сируп, јер се он понаша као тројански коњ који дозвољава алкалоидној соди бикарбони да продре у канцерогене ћелије и шокира их наглим приливом алкалоида како би их оксигеновала и довела до уништења.

Због тога је он користио меласу, која је заправо направила још повољнију минералну подлогу за нутритивну подршку. Многи експерти препоручују више од једног протокола уколико се пацијент лечи самостално код куће. Запамтите да било који део алтернативне терапије против канцера укључује суздржавање од конзумирања шећера и процесованих намирница – нарочито шећера јер он поспешује развој рака.

Како направити овај лек за канцер?

Врло је једноставно – само додајте две кашике соде бикарбоне у шољу, додајте кашичицу меласе или јаворовог сирупа и ту шољу допуните водом. Конзумирајте ову мешавину неколико пута дневно.  Можете је такође и загрејати како би се сода бикарбона брже растворила.

Након тога Вернон је отишао на преглед код лекара који је показао да се његов рак простате и костију у потпуности повукао. Он ту причу прича и дан данас. Постоје многе алтернативе за лечење канцера које се користе већ више од 100 година.

 

Извор: Wебтрибуне.рс