Издвајамо Србија

ШЕШЕЉ НАПАО ЈАНКОВИЋА: „Је*о му пас матер, што и мене није тужио, предложите ме за сведока и доказаћу да је УБИЦА!“

Досовски кандидат Саша Јанковић тужио је Информер због интервјуа у коме га је лидер СРС Војислав Шешељ осумњичио да је шпијун кога су службе заврбовале заташкавањем убиства студента Предрага Гојковића (он је 1. априла 1993. у Јанковићевом стану упуцан из Јанковићевог пиштоља)!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Поред тога што су неистинити, оваквим наводима тужилац је представљен као учинилац кривичног дела шпијунаже, различитих видова корупције, а истим наводима се и инсинуира да је тужилац на неки начин одговоран за смрт Предрага Гојковића, иако против тужиоца никада није ни вођен поступак због тих дела, нити је због истих икада осуђен. На тај начин је повређена забрана кршења претпоставке невиности“, пише у Јанковићевој тужби, којом од Информера тражи 500.000 динара на име одштете због претрпљеног „душевног бола“.

Војислав Шешељ, на другој страни, истиче да је огорчен тиме што Јанковић није тужио и њега, јер би се тада срели у суду где би изнео све доказе које има.

– Је*о му пас матер, што и мене није тужио?! Спреман сам на суду да докажем своје тврдње. А његова изјава на шабачкој телевизији да је у Сребреници почињен геноцид тек ће га скупо коштати. Крајње је време да Србија престане да толерише издајнике попут Саше Јанковића који прича лажи о Сребреници, Јелене Милић која воли НАТО пакт, Наташе Кандић која је припремала лажне сведоке за Хаг, Соње Биосерко и осталих… Доста је било праштања за издају и лакомисленог односа према издајницима – каже Шешељ, и поручује Јанковићу да ће на суду доказати да је убица.

– У ствари, одлично је то што вас је тај издајник Јанковић тужио. Само мене предложите за сведока и ја ћу у суду доказати да је Саша Јанковић убица. Имам чврсте, необориве доказе за то!

 

Извор: Информер